August Høgvold: UM-bronse i tresteg

Ungdomsmesterskapet arrangeres i Steinkjer denne helgen. August Høgvold (G15) sikret klubben den første medaljen i mesterskapet. Etter seks hopp hadde August satt personlig rekord med 11,79 meter, og dette ble belønnet med UM-bronse. Gratulerer.

August Høgvold i tresteg (Alle fotografier tatt av Marcus Karlsen)
UM-bronse til August Høgvold

Jacob Abusdal ble nummer fire i trestegkonkurransen.

Tre av klubbens J15 var i aksjon på 60 meter hekk.

Ingrid Louise Selseth kvalifiserte seg til finalen ved å løpe inn til ny personlige rekord med 9,62 sekunder. I finalen ble tiden 9,66 og syvendeplass.

Andrea Indseth Pettersen
Anniken Markussen Rosvoll

Det stilte tre G15 fra klubben på finaleøvelsen 60 meter hekk. August Høgvold var tusendeler fra bronse-medalje. Tiden ble 9,52; samme tid som bronse, men dømt etter.

Nedenfor er video av 60 m hekk for G15-klassen. Klikk på videobildet for å starte avspillingen.

August misset sin andre UM-bronse med noen tusendeler av et sekund …

Mathea Karlsen (J17) løp inn til fjerdeplass på 400 meter med ny personlig rekord 1:02,42.

Video av løpet:

Mathea i fint driv inn mot mållinjen og ny personlig rekord som belønning.

Kveldens siste utøver var Anniken Markussen Rosvoll (J15) i tresteg. Etter tre omganger lå Anniken på niendeplass med 9,19 meter. Dermed endte konkurransen her for henne. Det åtte beste fikk videre til de tre finalerundene.

Anniken setter også hun personlig rekord i tresteg, men dessverre ikke langt for å komme videre til de tre siste finalerundene

På klubbens Facebook-side ligger flere videoer fra ungdomsmesterskapet.