Kristinaløpet 2015

Meldinger 2015:

Vil du sammenligne med tiden fra 2015?

Den tiden finner du her

 

OVER 2000 KRISTINALØPERE GJORDE LØPSDAGEN TIL EN FEST (28.06)

1700 voksne og 400 barn gjorde årets Kristinaløp – det 35. i rekken – til en fest. Flott sommervær og et yrende liv var det både i Gunnarsbøparken og ikke minst langs bryggene. I tillegg til de 425 barna, så kom rundt 1500 helskinnet til mål, vel 350 flere enn i 2014, noe TFIK som arrangør sier seg godt fornøyd med. Tilbakemeldingene fra deltakerne var også svært positive. Fellesstarten på 5 km med 1200 på startstreken fungerte også i år helt fint og den har kommet for å bli. Disiplinerte løpere medvirket til dette og det var litt av et syn å se den lange ormen som buktet seg oppover hele Storgata. Etter hvert vil det komme bilder fra løpsdagen også på hjemmesida.

PREMIENE (28.06)

De raskeste kvinner og menn i år var:

Heidi Pharo fra Bøler med 36.41 og  Lars Bøhmer fra Gular med 33.50 å 10km.                  Disse to fikk også hvert sitt flotte armbåndsur fra Seiko.

Hanna Aukland samt Eirik Mysen (Strimdheim) var best på den halve distansen med 18.14 og 15.29.

Lagpokalen gikk som ventet til Norsk Analyse som hadde imponerende 50 deltakere over målstreken. Nærmest fulgte fjorårsvinneren Hesnes BIL med sine 28. Ekstra premier ble det til deltakerne fra Smidsrød fus barnehage.

GJENGLEMTE SAKER (28.06)

Savner du noe, f.eks. et nøkkelknippe eller et bursdagskort – ta kontakt med oss.

VEL BLÅST TIL ALLE MEDHJELPERNE (28.06)

Flott innsats og hjertelig takk for hjelpen sier TFIK’s leder Tom Werner Olsen.

 

SKAL DU VÆRE MED I ET AV NORGES FLOTTESTE MOSJONSLØP I 2015? (02.12)

Nå er det åpnet for påmelding 2015, det er bare å melde seg på, følg linken her.
OG NB: glem ikke at vi har satt et tak på 1500 deltakere på 5 km i 2015.

DET STRØMMER FORTSATT PÅ (23.06)  og i dag er straks 1400 nådd, fortsatt atskilling høyere tall enn for 2 år tilbake

UTDELING AV STARTNUMMER (23.06) Torsdag 25. juni er vi på plass på Olympia Sport ved Jarlsberg Travbane fra kl. 15 – 19 og fredag 26. juni er vi der mellom kl. 10 – 17. Da kan du hente ditt startnummer, og du kan også melde deg på.

– og hvis noen lurer: løpsdagen er sekretariatet på plass ved start/målområdet fra kl. 09.00!

KART MED GARDEROBE OG PARKERING (23.06)  finner du under meny informasjon til løperne.

SISTE ORDINÆRE PÅMELDINGSFRIST I DAG (20.06) !

Hvis du har lyst til å være med i år uten å måtte betale ekstra kontingent, så har du muligheten fram til kl. 23.59 i dag…… og: det ser ut til å bli både fint vær og rekorddeltakelse i år!

NY REKOOOORD?! (11.06)

Det er 16 dager igjen til årets Kristinaløp og påmeldingene strømmer på. Aldri før har det vært så mange påmeldte med 14 dager igjen til løpet. Vi ligger langt over både 2014 og 2013. 1000 deltakere passeres i disse dager, så nå er det bare å passe på at du kommer innen grensen på 1500 5kmløpere ….

OGSÅ BEDRIFTENE KOMMER (11.06)

Det skal noe til å overstige Norsk Analyse med over 60 deltakere, men nå er det tydelig at flere bedrifter vil bruke Kristinaløpet aktivt for sine ansatte, flott! Det blir helt sikkert en hyggelig dag. Hva med å benytte det flotte tilbudet fra Quality Hotel Klubben? Lag, bedrifter og foreninger med 10 deltakere eller fler er for øvrig med i trekningen av en liten ekstragevinst for sine deltakere.

MER INFO (11.06)

Det blir sikkert folksomt i byen Kristinadagen og vi skal gjøre vårt beste for at alt går bra. Etter hvert blir det lagt inn litt info om dette på hjemmesida her.

STOOOOR PÅMELDING (20.05)

Det er allerede over 600 påmeldte til årets Kristinaløp – løp nr. 35 -og det er en god del mer på denne tiden enn det som er vanlig. Vi skriver 39 dager igjen nå. Flere bedrifter og lag melder sin ankomst. De med flest deltakere skal altså kjempe om den gedigne Kristinapokalen, mens resten av de med 10 deltakere eller mer er med på trekningen om ekstra gavepremier til deltakerne sine.

EN HYGGELIG KVELD PÅ QUALITY HOTELL KLUBBEN? (20.05)

Fra Quality Hotell Klubben har Kristinaløpet fått et flott tilbud som deltakerne kan benytte seg av. Hør bare: 1 overnatting i store og lyse hotellrom + 1 solid, norsk frokostbuffet med økologiske alternativer + 3 retters middag i restaurant Fryd for kr. 1.109 pr. person i enkeltrom eller kr. 797 pr. person i dobbeltrom. Meny uten overnatting kr. 395.

Et flott tilbud som laget kan benytte seg av enten 26.-27. eller 27.-28. juni. Da blir det en hyggelig weekend i byen etter løpet (som jo heldigvis e3r tilbake på lørdagsmodus igjen …) Du kan melde deg på tlf. 33359700.

Og menyen? Den består av: Forrett: Toast Skagen – Hovedrett: Ytrefilet av okse med stekte grønnsaker og peppersaus eller dampet laks med Sandefjordsmør og agusrksalat – Dessert: hjemmelaget is med friske bær.

TRAFIKKAVVIKLING OG PAKERING (20.05)

Det pleier å være stor trafikk under Kristinaløpet. Litt senere vil vi legge inn et kart på hjemmesida hvor anbefalt kjøring mens løpet pågår, tegnes inn. Dessuten en oversiskt over aktuelle P-plasser i byen.

MER OM LAG OG BEDRIFTER (20.03)                                                                                I tillegg til den gedigne lagpokalen så vil det også bli trukket ut ekstrapremier til et lag med over 10 deltakere i mål. Det vanker flotte Kristinaløpshåndklær til det vinnende laget.

DET ER 100 DAGER IGJEN! (20.03)                                                                   Kristinaløpet passerer snart 300 deltakere. Er du igang med forberedelsene dine? Har laget ditt tenkt å melde seg på? Det har i alle fall Norsk Anlegg. De har en suveren ledelse i kampen om den gedigne pokalen så langt. Men fortvil ikke, det blir flere påskjønnelser til lag med mange påmeldte.

NÅ ER PÅMELDINGEN SKIKKELIG I GANG (14.01)
– og de «gamle» traverne Frode Berg og Per Jacobsen var de første som sikret seg plass, ikke så rart de har vært med alle ganger!
I fjor var det noen få av de påmeldte som av uheldige omstendigheter kom for sent til starten. Disse kan melde seg direkte til sekretariatet så skal vi legge dem inn i systemet. Send mail til ke.stor@online.no.

HAR DU MELDT DEG PÅ I TRIMKLASSEN? (14.01)
Vær obs på at du da ikke får registrert din tid! Ønsker du tid registrert så må du melde deg på i en av de vanlige klassene. Send mail med dine aktuelle data til ke.stor@online.no hvis du ønsker å endre påmeldingen din!

KRISTINALØPET ER TILBAKE PÅ LØRDAGSMODUS – LØRDAG 27. JUNI 2015 (02.12)
Vi venter igjen en kraftig økning i deltakerantallet.
Fjorårets vellykkede fellesstart på 5 km gjentas.
MEN for sikkerhets skyld: vi må sette et tak på 1500 5km-løpere. Det betyr at det er de 1500 første påmeldte som får delta. Så her er det bare å være rask på labben og sikre seg en av de 1500 plassene. Ingen grunn til å nøle.

JULEGAVE I ÅR? (02.12)
Vil du gi bort en start i Kristinaløpet 2015 i julegave – eller en annen gave?
Når du er inne i påmeldingssiden så trykker du på menyen «kjøp gavekort». Da får du en gavekode som integreres i et gavebrev som du kan laste ned. Den som får gaven kan bruke denne koden til å fullføre påmeldingen (dette for å være sikker på at vi får de riktige data registrert på løperen).

KRISTINALØPETS LAGPOKAL (02.12)
I 2014 var det close race om den fine pokalen. Hesnes B.I.L. gikk til slutt seirende ut og de har pokalen stående på kontoret ute i Tenvik.

Det er behov for litt tydeligere retningslinjer for det å vinne pokalen og her kommer de:

  1. Pokalen kan vinnes av et idrettslag, en bedrift eller en forening nemlig
  2. den som har flest registrerte deltakere i mål. Både 5 og 10 km teller sammen
  3. Men det er kun deltakere som er påmeldt via det elektroniske påmeldingssystemet EQT innen fristens utløp (dvs. 20. juni 2015) som teller
  4. Påmelding må skje gjennom EN kontaktperson i bedriften/laget (hvilket betyr at arrangøren således kun har en faktura-adresse å forholde seg til).

Med dette regelverket så skal det være forholdsvis greit snarlig å peke ut en vinner av pokalen.


KRISTINALØPETS HISTORIE OG SPESIELLE ATMOSFÆRE
(02.12)
Kristinaløpet har blitt arrangert hvert år siden 1981 med ti-tusener av deltakere over målstreken.  Mange har opplevd den spesielle atmosfæren rundt løpet, det gjelder både Ola og Kari og det gjelder f.eks. bokseren Ingemar Johansson, skiløperen Oddvar Brå, løperdronningene Ingrid Kristiansen og Grete Waitz, sangeren Per Asplin (som stadig måtte stoppe opp litt og prate med kjente).
Det finnes for øvrig også mange flotte stemningsrapporter fra de senere årene på private blogger. Slå opp på Google på Kristinaløpet og scroll deg nedover så finner du flere slike morsomme beretninger og bilder som beskriver Kristinaløpets atmosfære på en glimrende måte.
Det hersker ingen tvil om at Kristinaløpet alltid har vært noe for seg selv, så: vil du oppleve det selv, så ….


Legg igjen en kommentar