Ungdomsmesterskapet: Travel helg

Årets ungdomsmesterskap arrangeres i Steinkjer. Tønsberg friidrettsklubb stiller i år med bred tropp, og spesielt har klubbens mange debutanter; hele syv!

  • Vi er på plass i Steinkjer og snart klare for konkurranse. Første TFIK-start i dag kl 1400, deretter går det slag i slag, forteller Marcus Karlsen.

Link til mesterskapets hjemmeside:

https://www.uminne2022.no/

Klubben har til sammen 32 starter.

Jacob Abusdal (G15) og August Høgvold (G15) har fire starter hver, mens Morten Hestnes (G15) har tre starter. Sebastian Berntsen (G17) og Henrik Duncan (G18/19) har to starter hver.

Anniken Rosvoll (J15) har fire starter, Andrea Pettersen (J15) og Ingrid Louise Selseth (J15) har begge tre starter, og Henriette Kjærås (J15) har to starter. Mathea Karlsen (J17) har tre starter, og Claudia Foss (J17) har to.

UM vil streames. Sendingene vil være tilgjengelige på Direktesport.no og via mange av Amedias lokalaviser. Brukertilgang/abonnement hos Direktesport.no el. annen Amedia-avis vil være nødvendig for å kunne se sendingene. Tilgang til sendingene fra Direktesport.no finnes her:
https://www.direktesport.no/sport/fa6521e2-0d7e-4e2a-886b-d146b2903799

Nytt av året er at det i tillegg til Hovedsendingen vil være mulig å klikke seg inn på inntil 4 ulike parallell-sendinger for å følge en bestemt teknisk øvelse.

Løpsøvelsene vil kun sendes på Hovedsendingen, og her vil det også vises utdrag fra de tekniske øvelsene, samt resultatgrafikk etc.

I tillegg vil det altså være egne sendinger for henholdsvis tresteg (fredag) og lengde, kule, Høyde og stav (lørdag og søndag).

Det er stengt for kommentarer.