Kristinaløpet 2016

Kristinaløpet 2016

Resultater 2016

Finn tiden din her

.entry-header

I mosjonistenes tegn og med liv og lyst

bryggelangs i Tønsberg siden 1981

  

Har du løpt, eller nysgjerrig på tiden til noen som har løpt?

Da finner du tiden her

1100 LØPERE OG 400 BARN TILMÅL(27.06)

Nok et Kristinaløp har gått over i historien. Denne gang var det påmeldt over 1200 hvorav 1100 kom velberget til mål etter en flott tur gjennom yrende folkeliv. Kristinaløpet er spesielt og på Brygga var det mange heiagjenger. Og på Gunnarsbø var det tjukt av folk.

VANDREPOKALEN TIL TEAM NORSK ANALYSE(27.06)
For andre år på rad stakk de av med pokalen, men det var spenning. Ship & Fly (Hesnesgruppen) hadde mobilisert voldsomt på slutten, men siden det kun var påmeldinger som var kommet innen fristens utløp som gjaldt, så beholdt Team Norsk Analyse ledelsen med sine 38 ansatte over målstreken. Ship & Fly noterte seg for 24 spreke ansatte – påmeldt innen fristen – over mål.

TJØME LØPEKLUBB STAKK AV MED DEN STØRSTE PENGEPREMIEN(27.6)

Nytt av året var en sjekk på kr. 10’ til det idrettslag som fikk med seg flest løpere over målstreken. Her var den nystartede Tjøme Løpeklubb suveren. Tønsberg Triathlonklubb (kr. 5’) snek seg foran Oseberg skilag (kr. 2’) på hhv 2. og 3. plass. Det hører nok med til historien at arrangøren selv også hadde veldig mange med, men de telte ikke i denne konkurransen. …

DE BESTE I LØYPENE(27.06)

5km kvinner: Ane Uglem Mobakken, Spkl Vidar 18.10

10km kvinner: Runa Falch, Spkl Vidar 36.58

5km menn: Eirik Mysen, Oseberg skilag 15.14

10km menn: Ole Petter Fjeld, TFIK 33,47

Disse fikk stor Kristinapokal med inngravering. Stor takk til gullsmed Magne Rønning som tok graveringen på strak arm så fort løperne var i mål!

RESULTATER MED NETTOTID(27.06)
Det er ikke lett å få en rettferdig rangering når 850 løpere står bak startstreken samtidig. Derfor har vi vært tydelige på at tiden registreres først når startstrek passeres. Dessverre har de foreløpige resultatlistene ”glemt” dette. Rangering er foretatt etter bruttotid! I løpet av mandagen (evt. tirsdag) vil dette blir rettet opp av EQT. Da kan man sammenligne seg med fjoråret. Det betyr mange sekunder for en del løpere!

SYNNØVE WANG VINNER KL. 60-64 ÅR(27.06)
Mest uheldig med tid var Synnøve Wang som ble satt som nr. 2 i sin klasse, mens hun vitterlig hadde best tid. Dette blir selvsagt rettet opp – det blir to ”vinnere” i klassen, men med Synnøve med best tid. Det er jo ikke første gang hun vinner heller …..

 Fotografier fra årets Kristina-løp: Fotograf Per Morten Hansen

Det er åpnet for påmelding. Klikk her for å åpne nytt vindu for påmelding til Kristinaløpet 2016.

NÅ BRAKER DET LØS (24.06)

Over 1000 har meldt sin ankomst dagen før dagen. Da kan det fort bli opp mot 1500 i tillegg til noen hundre barn. Så løpebølgen er fortsatt der. Det skal også bli flott løpervær, så det er bare å glede seg. Liv blir det nok rundt løypa i morgen.

HENTING AV STARTNUMMER (24.06)

I dag fredag, kan man hente startnummer på Olympiasport ved Travbanen mellom kl. 10 – 18. Ellers er vi på plass i Gunnarsbøparken fra kl. 09.00 på løpsdagen.

KNIVING OM LAGPREMIER (24.06)

Det er to lagpremier i år. Men merk at det er løpere som er påmeldt innen fristens utløp – og som kommer til mål – som teller her. Når det gjelder pengepremier til Idrettslag med flest deltakere, så er det den nystartede Tjøme Løpeklubb som ligger an til å ta med seg det største beløpet. Merk også at det i år igjen er to flotte Seikour til beste løper på 5 km i kl 17-29 år hhv dame og herre. Det er også mange familier som har meldt seg til dyst. En artig sak her er at Kiwi Foyn har satt ekstrapremie som det skal trekkes om.

BISTAND TIL OPPVARMING OG FYSIOTERAPI (24.06)

Bli med på oppvarmingen til Friskis og Svettis, det blir både på Torget for barneløpet og i parken for de voksne. I tillegg vil NEMUS/Nøtterøy helseklinikk bistå med fysioterapi i området – gratis.

 

Husk påmeldingsfrist 18. juni (15.06)

Lørdag løper påmeldingsfristen ut. Etter den dato blir det dyrere å melde seg på. Og – skal laget ditt være med å kjempe om en av lagpremiene, så må påmeldingen ha skjedd innen fristens utløp.

KAMP OM LAGPOKALEN (15.06)

Kampen om de ulike lagpremiene har tilspisset seg!. Fjorårets vinner av pokalen, Ship & Fly BIL (Hesnes) nærmer seg 25, men Team Norsk Analyse har også kommet på banen – med 36 stk! Pengepremiene til idrettslag ser ut til å bli en kamp mellom Tjøme løpeklubb og Tønsberg Triathlonklubb. Men her er det fortsatt muligheter, f.eks. for et fotballag eller et håndballag. Sett i gang!

 

Nyhetsartikkel i Tønsbergs Blad. Klikk på link for å lese intervju av Kjell Stordalen og Odd Bergh. (03.06.2016)

Nå kan du tjene penger på å løpe Kristinaløpet

 

EN MÅNED IGJEN(24.05.16)
Det nærmer seg Kristinaløp nr. 36 og påmeldingene siger jevnt og trutt inn, akkurat nå går det mot 400. Morsomt er det å registrere at løpet tydeligvis også er kjent utenfor landets grenser – det har kommet påmeldinger fra Storbritannia! Og gjengen med alle 35 løp, se de gir seg aldri! Morsomt er det også å se at løpere som var med på 90-tallet har væknet opp igjen nå.

LITT MER OM LAGPREMIERING OG ANNEN PREMIERING(24.05.16)
* Beste kvinne og beste mann i begge løyper får en egen pokal med gravering.

* Beste løper i hhv M og K 17-29år 5km får et flott Seiko-ur.

* De tre idrettslag som har flest deltakere registrert over mål får hhv kr. 10′, kr. 5′ og kr. 2′.

* Trøye med trykk til deltakerne med 35 gg deltakelse (gjelder også 2015).

* Blant familier (kjernefamilien) med 4 deltakere eller fler blir det trukket ut en ekstragevinst.

* Den store vandrepokalen kan vinnes av et idrettslag, en bedrift eller en forening, nemlig den som har flest registrerte deltakere i mål. Både 5 og 10km teller sammen. Det r kun deltakere som er påmeldt via det elektroniske påmeldingssystemet EQT innen fristens utløp(18.06.16) som teller Påmelding må skje gjennom en kontaktperson i bedriften/laget (hvilket betyr at arrangøren kun har en faktura-adresse å forholde seg til). Men bedriften kan likevel melde på i flere omganger, men vær nøye med hvordan laget/bedriften skrives.

LURER DU ? (02.04.16)
Jo da, vi er i full gang med detaljer for årets Kristinaløp, det 36. i rekken. Over 100 har allerede funnet fram og meldt seg på. De har satt av lørdag 25. juni – da braker det løs. Vi følger lesten fra 2015 med hensyn til løype og startprosedyrer. Du finner litt mer info under de enkelte menyene. Lurer du på om formen er god nok? I så fall vet vi at flere av treningssentrene har gode tilbud til dem som ønsker å komme i form til Kristinaløpet. Du kan også finne et enkelt treningsprogram som du kan bruke selv under menyen «info til løperne».

LAGPREMIER (02.04.16)
Den gedigne vandrepokalen står på plass også i år, den må vinnes fire ganger for å bli til odel og eie ….. Reglene her er de samme som for 2015. Det arbeides ellers med å utvide lagpremiering noe. Kanskje blir noen utfordret spesielt, så følg med.

FRISKIS OG SVETTIS ER PÅ PLASS IGJEN(24.05.16)
I flere år nå så har Friskis og Svettis velvilligst stilt opp og tatt løperne med på oppvarming i paken og på torvet før start. Det skjer i år også, Friskis og Svettis er på plass som valig. Det er lurt å være varm og godt uttøyud før start …

Kristinaløpets historie finner du mer om her