UM: Medaljer i hopetall!

Ungdomsmesterskapet ga medaljer i hopetall til utøvere fra Tønsberg friidrettsklubb på dag nummer to.

Claudia M. H. Foss (J17) sikret seg selv og klubbens det første UM-gullet ved å vinne 60 meter i suveren stil. Vinnertiden ble 7,99 sekunder. Gratulerer.

Nedenfor er video av gulløpet til Claudia.

Claudia Foss blir UM-mester på 7,99. Gratulerer!

Og, her er video fra premieutdelingen:

Claudia Foss vinner klubbens første UM-gull 2022-sesongen

Gullvinner Claudia (Alle foto Marcus Karlsen)

Men, la oss referere lørdagen slik den utviklet seg.

Sebastian Berntsen (G17) vant sitt 60 meter forsøk på 7,20 sekunder. Klubben hadde fire (!) J15 på startstreken. Andrea Pettersen løp i første heat, og fikk 9,19 sekunder.

I heat to løp Anniken Rossvoll, og satte personlig rekord med 8,86.

Anniken Rosvoll satte pers med 8,86 sekunder.

I det tredje heatet løp Henriette Kjærås og Ingrid Louise Selseth i samløp. Begge kvalifiserte seg til semifinale. Henriette løp på pers 8,46 og Ingrid på 8,63.

Ingrid Louise og Henritte i duell på 60 meter

Morten Hestnes (G15) vant UM-bronse i stavhoppkonkurransen ved å klare 2,80 meter.

Morten Hestnes jobber seg stadig oppover mot høyere og høyere høyder.
Bronsevinner Morten Hestnes

Claudia vant som nevnt 60 meter finale. Men, før det hadde hun også vunnet 60 meter semifinale med tiden 8,03 sekunder.

Tre av klubbens J15 hoppet lengde. Ingrid ble best av dem med 11.-plass.

Henrik Duncan ble jublende glad etter å ha registrert at han ble nummer to i semifinaleheatet. Tiden ble 7,28 og ny pers.

På J15 60 meter semifinale løp Henriette på tiden 8,58 og Ingrid Louise på 8,67, og måtte se finaleheatet fra sidelinjen.

August Høgvold vant UM-sølv i U15-høyde. Gratulerer. Han svingte seg himmelhøyt over 1,68 meter i tredje forsøk. Han måtte tåle tre riv på 1,71 meter.

Fasiten konkluderte med at 1,68 meter holdt til UM-sølv. Gratulerer. Her passerer August 1,68 meter i tredje forsøk. HØYT over listen.
August river seg ut av konkurransen med tre riv å 1,71 meter.

Både Morten og Jacob stoppet på 1,50 meter, og ble nummer fire og fem i konkurransen.

Da var det Sebastian Berntsen sin tur på 60 meter semifinale. Det ble klar heatseier på ny klubbrekord 7,04 sekunder.

Og, enda mer jubel ble det når Henrik Duncan (G18/19) kvalifiserer seg til 60 meter finale ved å bli nummer to i sitt semifinaleheat med 7,24. Nok en gang ny pers!

En jublende glad Henrik Duncan

Lørdag ettermiddag var det nytt løp for Sebastian; nå 60 meter finale. Han vant UM-sølv med 7,02 sekunder; ny klubbrekord. Gratulerer.

Lørdagens siste øvelse var det Henrik Duncan som hadde på 60 meter finale. Han ble nummer syv med 7,30 sekunder.

På klubbens Facebook-side ligger flere videoer fra mesterskapet.