Kristinaløpet 2018 – Siste nytt …

PÅMELDINGSFRISTEN NÆRMER SEG

Påmeldingsfristen for årets løp er lørdag 23. juni kl. 23.59. Du har altså ennå et par dager på deg til å være med i folkefesten langs bryggene. Så langt er det om lag 600 som har bestemt seg, det samme som i fjor. De betyr at det ligger an til å bli liv og røre lørdag 30. juni.

STARTNUMMER KAN HENTES FREDAG 29. JUNI

Det kan skje på Olympiasport ved Jarlsberg travbane mellom kl. 10 – 18.

 NØDVENDIG LØYPEJUSTERING I ÅR (20.06)

At det er gravearbeider i Tønsberg er ikke noe nytt. Så også i år, men denne gang er det av en slik art og varighet at vi må justere løypa litt. Det er stengt i Anders Madsens gate, derfor tar løypa opp ved Torvet og går videre opp Torvgt., ned Fayesgt., tvers over Farmannstorget, opp Håkon Gamlesgt. til Hertug Guttormsgt. Løypa er godt merket og den er nøyaktig like lang som i fjor. Endringen er godkjent av politi og vegvesen.

HVEM VIL HA KR 5000? (20.06)

Er du med i en bedrift, forening, vennegjeng  e.l. som før fristen har påmeldt og får med 10 deltakere over målstreken, ja da kan du være med i trekning av kr. 5000. Så langt er det ikke mange bedrifter med det antallet – og det er ennå noen dager til påmeldingsfristen løper ut ….

 POKAL TIL TRENINGSSENTRA (20.06)

Det ser ikke ut til å bli særlig kamp om denne pokalen i år, LEVEL har trent hardt og regner nok med å stikke av med pokalen.

IDRETTSLAG (20.06)

Idrettslag som er medlem av Norges Idrettsforbund skal kjempe om tre sjekker (kr. 10’, kr. 5’, kr. 2’), men også her er det svært så få som har meldt på 10 deltakere – enn så lenge ….

Den trofaste Tjøme Løpeklubb ligger dog som vanlig veldig godt an.

ET FLOTT SEIKOUR

Skal trekkes på startnummerne. Blir det du som vinner det?

PREMIERING ELLERS (20.06)

Ellers er premieringen som vanlig:

  • Sjekk kr. 1000 til beste kvinnelige og beste mannlige løper på begge distanser
  • Kristinameldaljer til alle
  • Klassevinnerkrus til klassevinnerne
  • Merker/plaketter for hvert gjennomført 5. løp

 TRIM ER FOLKEHELSE (20.06)

Vi har utfordret kommunene våre til å gå i bresjen og vise at litt trim er et viktig element for folkehelse. Men så langt er det bare Tønsberg kommune som har respondert med ordføreren i spissen. Vi håper virkelig at både Færder og Re kan gi Tønsberg litt kamp og vise at de også setter folkehelse høyt – det er ennå ikke for sent å melde seg på …

19 AV 23 (20.06)

Tenk at det i 2017 var hele 23 løpere som har fullført alle 37 Kristinaløp. Fantastisk!

Så langt har 19 av disse meldt sin ankomst. Også de lokale fjorårsvinnerne Ole-Petter Fjeld og Jonatan Andersen Vedvik skal i ilden. I år skal de kjempe mot en annen lokal kandidat, nemlig en tidligere vinner ved navn Eirik Mysen. Blir det en av friidrettsgutta, eller blir det skiløperen som stikker av med seieren?

Det er stengt for kommentarer.