Seriestevne – Toppresultat av Iver Hytten

Hei,

På seriestevne 29. oktober kastet Iver Hytten (klasse MV50) 20,07 meter i vektkast (11,34 kg). (For noen dager siden ble det avholdt verdensmesterskap i øvelsen i Perth, Australia. Der ble VM-gullet vunnet på 19,65 meter).

Utover dette flotte resultatet ble det satt en rekke årsbeste blant veteranene i Tønsberg friidrettsklubb. I veteranserien, hvor klubben har flere herre og damelag, ble det gjort en flott dugnad i kategorien Løp 2 (800 meter og lengre). Dagens resultater gjør at samtlige lag øker sin poengsum.

I forbundets hovedserie (Lagserien) gjorde Iver Hytten et diskoskast 41,07 meter/2kg. Dette gir klubben viktige poeng i kampen om å rykke opp i øverste divisjon.

Klikk på linken for å lese komplett resultatliste:

2016_10_29-resultatliste-for-seriestevne

 

Det er stengt for kommentarer.