Ny kastring og -nett underveis

Tønsberg kommune har satt i gang anleggsarbeidet med å lage ny kastring på Greveskogen idrettspark (grusbanen). Den gamle kastringen er gravd vekk. For ca 20 år ble det støpt ny kastring ovenpå den gamle med varmekabler. Denne er nå historie.

Tønsberg kommune forbereder nå støping av ny kastring, med nye varmekabler. Ringen har størrelse som diskosring; som tidligere.

Det blir nytt kastnett. Dette blir installert til våren. Iver Hytten forteller at Tønsberg kommune mest sannsynlig også bytter selve buret/stolpene. De gamle har gjennom flere år nesten blitt «perforert» av slegge- og stormkast. Det har også vært tidligere kommet tilbakemeldinger om at avstanden mellom stolpene ikke er helt korrekte.

Alt-i-alt kommer Tønsberg kommune til å få et topp moderne, sikkert kastarrangement for slegge, vektkast, diskos med mere.

sam_3293

Det er stengt for kommentarer.