En flott dag på Eiker Kvikk-lekene 25.mai – tekst til slutt, under bildene!

Flere personlige rekorder og god innsats. I de urangerte klassene knallet Sebastian til med ikke mindre enn tre, kanskje fire, personlige rekorder – 60m, 600m, lengde og liten ball. I de rangerte klassene var det mange gode prestasjoner. Eskil (G11) endte opp med en første, to andre og en fjerdeplass (lengde, liten ball, 60m og 600m). Henrik (G14) tok førsteplassen i høyde og 600m, 3.plass på 200m. (Løp en strålende 600m på første forsøk i den øvelsen), Benedicte løp 200m og tok 3.plass på 600m og 2.plass i høyde. Agnes (J15) tok 1.plass på 800m og i høyde. Marianne løp 200m og høyde, 1.plass i begge øvelser. Flott innsats av alle sammen. Jeg kjenner ikke til alle PB`er, men antar det var flere av disse i dag. For de spesielt interesserte var det litt varierende vindforhold slik at noen resultater i den offisielle statistikken i rangerte klasser blir plassert i kategorien «Ikke godkjent» grunnet vind, men de fleste resultatene var innenfor. Bilder kommer senere. Komplette resultater finner dere her: Resultater Eiker Kvikk lekene

Det er stengt for kommentarer.