UM mangekamp: Morten sikret bronse

Da 9 øvelser var ferdig i UM mangekamp, hadde Morten Husebø (G15) sikret seg bronsemedalje. Gratulerer.

Morten Hestnes vinner bronsemedalje i UM mangekamp i klassen G15
(foto Kristin Hestnes)

Kristin Hestnes skriver:

Da var vi hjemme etter en flott helg med flotte prestasjoner.

Morten startet dagen veldig bra med å nesten klare UM-kravet på 100m hekk, og startet opphenting mot 2.plassen. I diskos ble det pers, før Mortens egentlig beste øvelse som er stav. Der ble det dessverre totalkollaps, og han røyk ut på 2,80m slik at han ble stående med bare 2,70m.

I spyd fikk han heldigvis til et bra kast (ny pers her også) uten å ødelegge armen igjen, og fikk roet seg i forkant av siste øvelse. Da starten gjorde Morten alt som var planlagt i forhold til fart, og endte med super innspurt på 2.12,54 og sikret dermed 3.plassen. Totalsum ble 3444 poeng, og ny personlig rekord i 8 av 9 øvelser.

Veldig godt kjempet gjennom disse to dagene, og vel fortjent medalje!

Medaljevinnere i G15-klassen
(foto Kristin Hestnes)
Resultater for G15 9-kamp

https://norway.opentrack.run/nb/x/2022/NOR/nm-mangekamp/event/CE12/

G15-gjengen (foto Kristin Hestnes)

Det er stengt for kommentarer.