UM mangekamp: Morten i rute etter dag 1

Morten Hestnes (2007) deltar i Ungdomsmesterskapet i øvelsen mangekamp. Han deltar i klassen G15; som har 9-kamp på programmet. Den første dagen har fire øvelser, og vi kan si at Morten er i rute etter den første konkurransedagen.

Morten Hestnes er klubbens eneste deltaker i mangekamp-mesterskapet (Foto Kristin Hestnes).

Kristin Hestnes skriver:

Da var dag 1 av mangekampen over, og Morten har hatt en god dag. Det har blitt 4 nye personlige rekorder i dagens 4 øvelser, og 1,60 m i høyde er resultatet han selv er mest fornøyd i. Etter første dag ligger Morten på tredje plass, men det er meget jevnt blant de tre nederste så det blir en veldig spennende dag i morgen!

Ikke så lett å ta gode bilder i regnet i dag, men sender ett fra banen i Hamar og ett av de tre gutta etter solide nye personlige rekorder i høyde.

Glade mangekamp-kjempere. Etter første dag har Morten satt fire nye personlige rekorder av fire mulige! (Foto Kristin Hestnes)

Det er tett mellom sølv, bronse og fjerdeplassen etter dag 1. Morten holder bronseplassen med 1440 poeng etter fire øvelser. Høyeste enkeltscore fikk Morten i høyde med 464 poeng med resultatet 1,60 meter.

Det er stengt for kommentarer.