Premieutdeling og Årsmøte

Premieutdeling

28. februar var det premieutdeling for medlemmers beste prestasjoner for 2021-sesongen. Det refereres til Årsmeldingen. Det ble også utdelt medaljestipender (UM/NM Jr/NM Sr).

Årsmøte

Styreleder, Rune Øverland, ønsket velkommen til de fremmøte.

Hei og velkommen medlemmer av Tønsberg friidrettsklubb. Tusen takk for at du kom hit i dag.
Som styreleder av Tønsberg friidrettsklubb, gleder jeg meg til å snart å presentere klubbens Årsmelding for drifts- og konkurranseåret 2021.
Det å drive Tønsberg friidrettsklubb er et lagarbeid. Og, det er mange flinke i klubben; klubben er hva vi er. Alle bidrag, store som små, har sørget for at klubben i dag er hva den er. Det å være styreleder i friidrettsklubben er i mange sammenhenger det å være en rollemodell; å engasjere medlemmene, men også være med på å argumentere for mitt standpunkt i saker, eller iverksette inngripende vedtak.
Helsemyndighetene har gjennom pandemiåret 2021 gitt oss restriksjoner på utøvelsen av friidretten. Jeg er stolt av hva klubben fikk i til i året som vi har lagt bak oss. En av viktige endringer er at styremedlem Grete og ektemann Lars har tatt på seg medlemsregisteransvaret. Det ble etablert ulike arbeidskomiteer i 2021; blant annet klubbhus- og sosialkomité. Jeg takker styremedlemmer for det arbeid og entusiasme som er blitt vist 2021.
Da takker jeg for oppmerksomheten, så la oss starte Årsmøtet.

Det var ti saker som var til behandling.

Sak 1: Årsmøte valgte Henrik Flåtnes og Sebastian Berntsen som tellekorps. De ble totalt talt 22 stemmeberettige.

Sak 2: Årsmøtet godkjente innkallingen og sakslisten.

Sak 3: Årsmøte valgte styreleder Rune Øverland som dirigent/ordstyrer. Styremedlem Grete Rivenes ble valgt som referent. To medlemmer skal underskrive protokollen.

Sak 4: Årsmøtet behandlet årsberetningen 2021. Ved noen justeringer vedtok årsmøtet årsberetningen.

Sak 5: Årsmøtet behandlet klubbens regnskap og balanse for 2021. Kontrollkomiteens leder Jan Olav Hay leste kontrollkomiteens uttalelse hvis konklusjon var å anbefale årsmøte å godkjenne regnskap og balanse. Årsmøtet vedtok enstemmig regnskap og balanse.

Sak 6: Årsmøtet behandlet innkommen sak fra Dag Olav Høgvold. Årsmøtet fattet vedtak om at styret skal undersøke muligheter for at medlemmer skal kunne kjøpe utvalgt klubbtøy fra nettbutikken til Trimtex.

Sak 7: Årsmøtet vedtok enstemmig styrets forslag til medlemskontingenter og aktivitetsavgifter for 2022. Satsene blir som for 2021; altså uendret.

Sak 8: Årsmøtet godkjente styrets forslag til budsjett for 2022.

Sak 9: Årsmøtet behandlet valg. For 2022 blir det slik;

  • Styreleder: Rune Øverland (leder; ikke på valg)
  • Nestleder: Linn Tea Kjærås (‘opprykk’ fra styremedlem)
  • Styremedlem: Stine Wicklund Mortensen (sekretær; ikke på valg)
  • Styremedlem: Grete Rivenes (tok gjenvalg for 2 år)
  • Styremedlem: Torbjørn Aunan (ikke på valg)
  • Styremedlem: Henrik Duncan (styrets ungdomsrepresentant; valgt for to år)
  • 1. varamedlem: Tord Bigseth (valgt for to år)

Linn Tea Kjærås informerte årsmøtet at Therese Bigseth kanskje fra 2023 er kandidat til roller i Tønsberg friidrettsklubb.

Kontrollkomiteen for 2022 vil bestå av Jan Olav Hay og Even Hytten.

Årsmøtet ga styret mandat til å bestemme person til å representere klubben på Friidrettstinget 2023.

I forkant av årsmøtet var det ingen valgkomite (ble ikke valgt på årsmøtet 2020; avholdt 25. mai 2021). Årsmøtet ga styret mandat til å finne personer til valgkomite for kommende årsmøte.

Sak 10: Styret ga blomster til Henrik Flåtnes for hans fremragende innsats. Blomster fikk også Kjell Stordalen for hans store dugnadsinnsats gjennom året. Blomster fikk også styreleder Rune Øverland.

Tom Werner Olsen gikk ut av styret etter 15 år som styremedlem, nestleder og styreleder. Han var dessverre forhindret å kunne delta på årsmøtet.

Styreleder hadde forberedt følgende:

Kjære avtroppende styremedlem Tom,
Vi skal nok merke at det blir et tomrom i styret når du gi gir seg som nestleder og som tidligere mangeårige styreleder.
For oss som ha fulgt arbeidet ditt på nært hold i alle disse årene, er det all grunn til å fremheve innsatsen. Selv kan jeg bare si at jeg er ytterst imponert. Jeg vet litt om hva du har ofret for å gjøre en skikkelig jobb.
Du vil fremdeles være å se i Tønsberg friidrettsklubb. Du har startet Trener 3-utdanning som gjennomføres som en studie med studiepoeng via Høyskolen Innlandet. Utdanningen har utviklings- og prestasjonsfokus og målet er å gjøre deg i stand til å analysere, reflektere og benytte praksis og teori som er relevant for best mulig prestasjonsutvikling for morgendagens toppidrettsutøvere.
Jeg ønsker deg lykke til, og håper på et fortsatt godt samarbeid.

Det er stengt for kommentarer.