Tyrvinglekene 2022

12.-13. februar ble Norges største barne- og ungdomsstevne innendørs arrangert. Det var Tyrvinglekene som stod på programmet.

I løpet av disse to dagene viser resultatlisten 79 treff med søkeordet «Tønsberg»; altså solid deltakelse!

August Høgvold (G15) hoppet seg inn til andreplass i lengde med 5,57 meter. Andreplass fikk også Morten Hestnes (G15) i stav med 2,90 meter. Øverst på premiepallen kom Sebastian Berntsen (G17) i lengde med 6,93 meter. Øystein Hytten (G18/19) støtte 14,57 meter i kule (6 kg), og dette holdt til andreplass.

Oda Skyvang (J14) løp i finalen på 60 meter, og tredjeplass ble det med 8,51 sekunder. Tredjeplass ble det også på Anna Dehli (J15) på 800 meter med 2.31,41.

I finalen på 60 meter klasse J15 løp Henritte Kjærås inn til syvendeplass med 8,61 sekunder. Claudia Foss (J17) vant 60 meter i suveren stil med 7,98 sekunder. Her kom Mathea Karlsen (J17) på femteplass med 8,50 sekunder.

Mari Skyvang fikk tredjeplass i kule (4 kg) med 9,67 meter.

René Myhre (G13) fikk sjetteplass på 60 meter hekk (76,2 cm) med tiden 10,57 sekunder. René kunne krone seg med Tyrvingmester i kule (3,0 kg) med 12,43 meter.

August Høgvold løp inn til tredjeplass på sin 60 meter hekk (84 cm) med 9,35 sekunder. Her kom Jacob Abusdal på fjerdeplass i samme finaleheat med tiden 9,73 sekunder og Morten Huseby sjetteplass med 10,49 sekunder.

Langt «høyere» hoppet G-15 guttene i høyde. Her vant Jacob Abusdal duellen med 1,60 meter, med samme resultat som August Høgvold. Morten Huseby hoppet 1,50 meter, og dette holdt til tredjeplass. Altså så «tapetserte» Tønsberg friidrettsklubb hele premiepallen i høyde. Super laginnsats!

Jacob Abusdal kom på syvendeplass i kule (4 kg) med 7,89 meter, og Morten Huseby på åttendeplass med 7,52 meter.

Jacob Abusdal vant sølvmedalje i tresteg med 11,48 meter. August Høgvold fikk tredjeplass med 11,14 meter.

Kanskje har Jacob Abusdal forbilde i Henrik Flåtnes? Flott teknikk i tresteg! (Foto Marcus Karlsen)

Når 200 meter stod på programmet for klassen G17 var det ingen som kunne følge Sebastian Berntsen. Her ble det seier med 22,16 sekunder. Henrik Duncan (G18/19) ble nummer seks totalt av 19 med tiden 22,99 sekunder.

Sebastian Berntsen i aksjon i Tyrvinglekene (Foto Marcus Karlsen)
Henrik Duncan mestrer kurveløping i høy fart (Foto Marcus Karlsen)

Oda Skyvang var raskest av J14-jentene med klasseseier på 200 meter 27,56 sekunder. Og, hun fikk fjerdeplass i kule (3 kg) med 8,19 meter. Henriette Kjærås fikk fjerdeplass med 27,65 sekunder i klassen J15.

Anniken Rosvold (J15) ble totalt nummer syv på 60 meter hekk (76,2 cm) med tiden 10,87 sekunder.

På 200 meter løp Claudia Foss (J17) inn til tredjeplass med tiden 26,61 sekunder. Her kom Mathea Karlsen på femteplass med tiden 27,67 sekunder.

Claudia Foss mottar premie (Foto Marcus Karlsen)