KM hopp uten tilløp; norske bestenoteringer for veteraner

Tønsberg friidrettsklubb arrangerte kretsmesterskap for veteranklasser i grenen hopp uten tilløp. Det var tre øvelser som sto på programmet: Høyde uten tilløp, lengde uten tilløp og tresteg uten tilløp.

Norsk bestenotering ble satt av Elise M. Wåle (klasse KV80), Larvik turn i lengde uten tilløp med 1,75 meter. Elin Bjørge (klasse KV45), Sandefjord TIF, tangerte norsk bestenotering i lengde uten tilløp med 2,53 meter. Gratulerer.

Blant klubbens egne utøvere nevnes at Marit Huflåtten (KV65) hoppet 2,08 meter som lengst i lengde uten tilløp, og ble kretsmester med dette resultatet. Kretsmester ble også John Erik Hoel (MV75) i lengde uten tilløp med besteresultat 2,17 meter.

Klikk på link for å lese alle resultater fra kretsmesterskapet:

Det er stengt for kommentarer.