Mange spennende stevner til helgen

Mangekamp med tidsskjema/Greveskogen:

Lørdag skal Tønsberg friidrettsklubb arrangere mangekampstevne for aldersgruppen 10-14 år. 10-åringene skal gjøre 3-kamp, mens 11-14-åringene skal ha 4-kamp. 41 deltagere er påmeldt til stevnet.

Klikk på link for å lese tidsskjema:

Tidsskjema 20.06.2020

Kruska-stevnet/Trondheim:
Ingar Kiplesund, Henrik Flåtnes og Amund Sjursen er påmeldt i lengde under Kruskastevnet på Trondheim stadion denne helgen (lørdag). Disse tre tronet øverst på årsbestelisten i Norge i 2019 og det er da lov å håpe på lange svev. Stevnet har fått navn etter legenden Ernst «Kruska» Larsen, som tok OL-bronse på 3000 meter hinder i 1956, i tillegg har han bronse fra EM og han satte en haug med norske rekorder.

Fra klubben deltar også Johan August Aune Johansen (1500 m) og Torsten Bergh Moss (200 og 400 m).

Kast-stevne/Løten:
Klubbens beste kastere reiser nok en gang til Løten (lørdag) for å delta i kast-øvelser. På startlistene finner vi blant annet Øystein Hytten og Mari Skyvang (klasse J18/19, som kaster med senior-redskap) samt veteranen Iver Hytten (i klassen MS).

Jessheim invitational/Ullensaker/Kisa IL Friidrett

Det skal arrangeres et invitasjonsstevne på KS og MS 3000 lørdag på Jessheim stadion. Det er ukjent om noen fra Tønsberg friidrettsklubb er invitert til stevnet.

Det er stengt for kommentarer.