Askerlekene (dag 3): Bestemannspremie

Da var nok en helg unnagjort, før den store neste helgen (Tyrvinglekene).

På den tredje og siste dagen i Askerlekene deltok Tobias Slettingdalen Johansen (G13) på 60 meter forsøk, og kom inn på tiden 9,36 sekunder (vind -0,1 meter per sekund). I kule (3 kg) støtte Tobias 6,35 meter som lengst.

Øystein S. Hytten (G15) vant spyd (600 gr)  med en jevn serie med 42,44 meter som lengst.

Maria F. Petterson (J14) hadde en travel dag på «jobben». På 60 meter forsøk løp inn til fine 8,83 sekunder (vind +0,8 m/s). I finalen ble det 9,03 sekunder (vind -0,1). Det ble tredjeplass i lengdekonkurransen med 4,22 meter (vind -0,1). Tredjeplass ble det også i spyd (400 gr) med 24,81 meter som lengst.

Claudia Maria Hastie Foss (J14) gikk opp én klasse på 60 meter og deltok i klassen J15. I forsøket ble det 8,03 sekunder (vind -0,4), og beste tid. I finalen passerte hun mållinjen 8,06 etter startskuddet med sterkere motvind (-1,4 m/s).

Bestemannspremie Askerlekene

Arrangøren opplyser at bestemannspremie løp for jenter gikk til høyeste tyrvingpoengsum 1044. Og, det var det Claudia som hadde for hennes 200 meter. Gratulerer!