Rekrutteringslandslaget 2019: Flåtnes og Vedvik

Norges Friidrettsforbund har tatt ut de forskjellige øvelsesgruppene som utgjør rekrutteringslandslaget for 2019, og to representerer Tønsberg friidrettsklubb.

Henrik Flåtnes er tatt ut i lengde og tresteg. Han har status som prioritert utøver. Oliver Andersen Vedvik er tatt ut på mellom- og langdistanse som ordinær utøver på rekrutteringslandslaget.

Målet med rekrutteringslandslaget er å bidra til å skape flest mulige finale- og medaljekandidater i seniorklassen. Delmål på veien kan være å kvalifisere seg til internasjonale junior- og ungdomsmesterskap.

Utøverne, som blir tilbudt plass i den prioriterte gruppen, får tilgang på ekstra ressurser fra prosjektet. For de prioriterte utøverne har prosjekt-trenere/fagansvarlige ansvar for å holde kontakt med utøvere/personlige trenere, mens øvrige utøvere/trenere selv må ta kontakt hvis de ønsker bistand fra prosjekt-trener/fagansvarlig.

Det er stengt for kommentarer.