Henrik Flåtnes – måler krefter mot verdenseliten

Mange av Norges beste juniorer, deriblant Henrik Flåtnes/Tønsberg friidrettsklubb, tok turen til Mannheim/Tyskland (http://2018.junioren-gala.de/) for å måle krefter mot verdenseliten. Norges friidrettsforbund hadde tatt ut Henrik sammen med 25 andre norske juniorer. Mer en 500 elitejuniourer fra alle verdenshjørner var samlet til stevnet.

Henrik Flåtnes var påmeldt både lengde og tresteg i U20-klassen. Han har hatt en meget fin start på sesongen der han har satt norsk aldersrekord i G17 i begge øvelsene.

Henrik vant tresteg-øvelsen foran tre tyskere. Odd Bergh forteller at Henrik nådde 15,09 meter i tresteg (vind + 0,1 m/s); hans nest beste resultat noensinne i denne øvelsen. Odd forteller videre at Henrik har en tendens til å utføre tresteg-hoppingen litt for høyt, noe som medfører høy belastning på ankler.

Etter tresteg-konkurransen var det tur for å avlegge tisseprøve (doping-kontroll).

I lengdekonkurransen for U20, var Henrik yngst blant juniorene. Det ble syvendeplass for Henrik, med 7,04 meter.

Det er stengt for kommentarer.