Henrik Flåtnes (G17): Norsk aldersrekord lengde med 7,39 meter

Odd Bergh forteller entusiastisk at hans friidrettselev; Henrik Flåtnes i dag har satt ny norsk aldersrekord i lengde for klasugyldig7. Henrik oppnådde som lengst 7,39 meter i godkjent vind (+1,9 m/s). GRATULERER.

Og, det er ikke hvem som helst som Henrik tok rekorden i fra; Karsten Warholm hadde gjeldende norsk rekord i G17-klassen med 7,30 meter.  Henriks resultat er nest beste europeiske U18-utøver i år!

Dagens rekordhopp skjedde under Trondheimslekene.

  • Odd Bergh forteller at Henrik slettest ikke stod over sjette omgang slik den offisielle protokollen viser. Hoppet ble erklært ugyldig (overtramp). Hoppet viste at Henrik har et ubenyttet potensiale; hoppet ble nemlig estimert til 7,5 meter!

Foto: Henrik Flåtnes hopper her i Norgesmesterskapet 2017

Det er stengt for kommentarer.