Strålende innsats i KM terrengløp av Tfik`s utøvere.

I J11 gjorde Isabel et flott løp hvor det ble en kamp om tideler som endte med 2.plass. I G11 var det nok en strid om tideler hvor Max etter et godt løp også fikk. 2 plass. Leona i J12 ble kretsmester etter et veldig fint terrengløp. Benjamin i G12 gjorde et sterkt løp i sin debut for TFIK og ble belønnet med 3.plass. I J13 gjorde Gabi også et sterkt løp og ble kretsmester. I samme klasse løper også Juliane og Mari gode løp på henholdsvis 6 og 8 plass. Veldig god laginnsats i denne klassen. I G13 løp Andreas inn til en 5.plass etter et utmerket løp. I J15 løp Benedicte inn til 1.plass og ble kretsmester. Leonas pappa, Fredrik tok også seieren for Tfik i menn 40-44 år. Med andre ord solid laginnsats av Tfik`s utøvere. Gratulerer alle sammen.

Det er stengt for kommentarer.