Avslutning Friidrettsmerke 10-12 årsgruppen

Takk for strålende innsats av alle + foreldre i kveld. Samtlige utøvere klare kravene i noen eller alle øvelsene. De som ikke fikk merket denne gangen, der er det små marginer – litt mer øving så har vi alle med merke. Beklager alt surret på slutten der, ønsker alle en velfortjent sommerferie og husk å trene!!

Her kommer det som er riktig – de som har fått feil merke bytter etter ferien mens alle dere som skulle ha merke og som ikke fikk – dere får det som sagt også på første treningen etter ferien. Amalie skal ha bronse, Aniq skal ha bronse, Anna Linnea skal ha bronse, Eskil gull, Gabi skal ha gull (ikke bronse), Henriette skal ha bronse, Isabel skal ha bronse, Jennie sølv, Nora skal ha sølv (ikke bronse), Magnus sølv, Mari skal ha sølv, Maria FP skal ha bronse, Maria M skal ha bronse, Robin skal ha bronse, Sebastian skal ha sølv (ikke bronse), Sondre skal ha bronse.

Resultatene kommer etter hvert – og skulle du oppdage feil gi meg en tilbakemelding.

31997_normalOnsdag 17 juni avsluttes treningene før en vel fortjent sommerferie. Vi skal prøve å ta friidrettsmerke, bronse, gull eller sølv. Vi planlegger å gjenta dette minimum en gang i året. En vil da få mulighet til å forbedre seg og eventuelt klare kravene til merkene uavhengig av valør. Det vil uansett bli premie til alle som fullfører samtlige øvelser og noe å bite i avslutningsvis. Mange foreldre fra gruppen har meldt seg til å hjelpe til, det er veldig bra! Vi fordeler oppgaver når vi er der onsdag. Oppgavene vil være å hjelpe til med manuell tidtaking, høyde, lengde og kule.

Når det gjelder friidrettsmerke så skal dette være en motivasjonsfaktor, en slags test av sin egen fremgang. Samtidig er målet at det skal være en sosial og hyggelig greie for ungene.

Oppmøte klokken 1730 for alle. Registrering og fordeling av oppgaver til foreldre. Vi starter med høyde for en gruppe og 60m for den andre gruppen. Deretter lengde og kule. Vi avslutter med  3000m. På linken under finner dere kravene til merke – det er merke barneskole som gjelder her. Vi vil gjøre en endring, for denne aldersgruppen er det 2kg kule som gjelder G10,G11,J11,J10 – mens G12 har 3kg.

Nytt kravkort Friidrett

 

 

 

Det er stengt for kommentarer.