Tjalvelekene (dag 2): Motvinden ødela for sprinten

Dag nummer to av Tjalvelekene hadde flere av klubbens utøvere på startlisten på sprintøvelser. Men, dessverre kan vi si at nordavinden ødela for supre sprintresultater.

René A. Myhre (G13) hadde -2,3 m/s i vind i sitt forsøksheat, som han vant, med tiden 8,46. I finalen ble René nummer to med 8,18 sekunder, og da var vinden -0,7 m/s.

Oda H. Skyvang (J14) løp inn til en flott tredjeplass i finalen på 60 meter med 8,51 sekunder (vind -1,2 m/s). Tidligere på dagen løp hun på tiden 8,63 sekunder, og da var vinden +0,0 m/s. På 100 meter ble tiden 13,58 sekunder (vind -0,5 m/s), og fjerdeplass.

Oda stilte også til start i kule (3 kg). Hennes lengste kulestøt var 7,81 meter.

Mathea W. Karlsen løp i klassen J17/19. i forsøket var motvinden sterke -2,5 m/s og tiden ble 13,87. Senere på dagen i finalen hadde vinden snudd, og medvinden var +1,9 m/s. Tiden ble 13,858 sekunder, og dette holdt til fjerdeplass i denne sammensatte klassen.

Claudia M.H. Foss startet i klassen KS på 100 meter. Vinden var -2,4 m/s, og hun løp inn til sjetteplass med til 13,30 sekunder.

Sebastian Berntsen startet også i klassen MS på 100 meter. I forsøket løp han inn til 13,30 sekunder (vind -2,4). I Finalen ble tiden 11,31 sekunder, og motvinden holdt seg til -2,1 m/s.