NM-gull til Henrik og Sondre

Sondre Evensen (2003) tok sitt og klubbens første NM-gull på avslutningsdagen av Norgesmesterskapet. Gratulerer!

Sondre stilte til start i øvelsen lengde uten tilløp i klassen U20. Det ble en rekordjevn konkurranse, hvor Sondre hadde centimeterne på sin side. Sondre vant gull-medaljen med resultatet 3,00 meter. Sølv-medaljen ble vunnet på 2,99 meter, og bronsemedaljen ble vunnet på 2,98. Fjerdeplassen ble vunnet også på 2,98 meter.

Sondre Evensen; norsk mester i lengde uten tilløp i klassen U20
Premieutdeling hvor Sondre Evensen mottar sin gull-medalje

Resultater fra U20 lengde uten tilløp:

Dagens andre gull-medalje, og hans andre gull-medalje i årets norske mesterskap, gikk til Henrik Flåtnes i lengde (med tilløp).

Allerede i hans første hopp i konkurransen satte Henrik norsk mesterskapsrekord innendørs ved å hoppe 7,72 meter. Han hadde selv den gamle mesterskapsrekorden med 7,56 meter. Og, i andre omgang forbedret han mesterskapsrekorden til 7,78 meter. Men, det stoppet i der! I siste omgang fikk Henrik opp 7,86 meter; hans tredje mesterskapsrekord for dagen! Dette var bare én centimeter bak hans egen norske innendørsrekord med 7,87. Denne satt han i det internasjonale stevnet i Karlsruhe/Tyskland for en uke siden.

Henrik Flåtnes i sjette omgang, samt med avsluttende NRK-intervju.
Henrik Flåtnes mottar gull-medalje for sitt vinnerhopp på 7,86 meter. Ny mesterskapsrekord med 30 centimeter!
En storfornøyd Henrik Flåtnes med to gull-medaljer fra NM innendørs.

Sebastian Berntsen (2005) fikk en flott femteplass i lengdekonkurransen. Hans lengste hopp ble målt til 6,77 meter. Så får vi tro at hans «7,00» sko snart vil føre han til lengder over 7,00 meter.