Seriestevne: Dugnad gir gode poeng til totalen

Dagens seriedugnad ga gode poeng til totalsummen.

Lagserien kulestøt:

Mari Skyvang (KS) var nær ved å sette personlig rekord i kulestøt. Dagens beste kulestøt kom i tredje omgang med 10,44 meter (4 kg).

Iver Hytten (MS) støtte seniorkula (7,26 kg) hele 13,17 meter. Dette er 4,01 meter lengre enn beste lagserieresultat frem til i dag. Lars Greiff hadde 9,16 meter fra 18. mai. Herrelaget øker sin kulepoengsum fra 385 poeng til 678 poeng.

God stemning blant diskoskasterne på Greveskogen denne oktoberdagen. Foto Grete Rivenes
Det ble satt mange personlige rekorder på Greveskogen idrettspark i dag. Foto Grete Rivenes

Lagserien diskos:

Her ble det også gode plusspoeng ved at Iver Hytten (MS) kastet diskosen (2 kg) 40,29 meter. Dette gir 690 poeng basert på nasjonal poengtabell for menn. Tidligere hadde klubben sitt besteresultat fra Lars Greiff med 26,64 meter (395 poeng).

Personlige rekorder:

Det var mange deltakere i diskosøvelsen som satte flotte personlige rekorder. August Høgvold (G14) satte pers til 22,55 meter (1 kg). Jacob Abusdal (G14) debuterte i diskoskonkurransen og fik opp sterke 25,78 meter (1 kg). Morten Hestnes (G15) var nær ved å sette personlig rekord ved å kaste 22,12 meter (hadde 22,52 meter fra tidligere).

Fredrik Hytten (G15) satte pers allerede i første omgang ved å kaste 32,90 meter. Det bemerkes at Fredrik hadde kast rett utenfor kastsektor hvor diskosen ladet på ca 35-36 meter ved et par anledninger.

Andrea I. Pettersen (J14) satte en flott pers ved å kaste over 20-meterstreken for første gang. I tredje omgang landet diskosen på 20,23 meter (750 g).

Hekk:

Første øvelse var 200 meter hekk (76,2 cm) for klasse J14 år. Her vant Ingrid Louise Selseth på sterke 32,10 sekunder, og vinden var -0,2 m/s. Dette er personlig rekord. Hennes tidligere bestenotering på distansen var 32,75 sekunder. Denne øvelsen inngår i lagserien for kvinner under kategorien valgfrie øvelser. Tiden 32,10 gir solide 613 poeng basert på nasjonal poengtabell for kvinner. TFIK-kvinnelaget får dermed 33 viktige flere poeng på sin ‘konto’. TFIK-kvinnene ligger an til å rykke opp til øverste lagdivisjon. I så fall en fantastisk prestasjon. Det er de tre beste kvinnelagene som rykker opp til førstedivisjon.

Slik var kvinnenes poengsituasjon for noen dager siden:

Malin Gallis løp på 40,91 som er bak hennes pers.

På 300 meter hekk (76,2 cm) for klassen G15 løp Morten Hestnes på tiden 51,58 sekunder. Dette er en solid forbedring av personlig rekord. Hans tidligere pers var 53,00 sekunder.

Klikk på link for å lese resultater fra seriestevnet:

Det er stengt for kommentarer.