Fylkesmesterskapet 2021 – resultater

Klikk på link for å lese resultater som er ajourført pr mandag 23.08 kl 09:00.

Som styreleder i Tønsberg friidrettsklubb vil jeg (Rune Øverland) først og fremst takke alle medlemmer og foresatte/andre ved at vi sammen dro «lasset» til en vellykket idrettsfest på Greveskogen idrettspark. En fantastisk dugnadsinnsats!

Jeg benytter anledningen til å rette en spesiell takk til stevneleder Kjell Stordalen, og hans styringskomite for Fylkesmesterskapet.

Kjell Stordalen, stevneleder for Fylkesmesterskapet 2021, mottar gullmedalje av styreleder i Vestfold friidrettskrets; Per Espen Fjeld. (Foto VFIK)

Selv har jeg vært travelt opptatt med tidtaking og resultater denne helgen, og skulle gjerne hatt mer tid til å takke hver enkelt.

Med vennlig hilsen
Rune Øverland
Styreleder, Tønsberg friidrettsklubb

God stemning på tribunen i et flott augustvær (foto Rune Øverland)
I teamet for tidtaking og resultatservice er det Arne Hestnes og Kristian Flåtnes som er i aksjon på søndagen. Lørdagen var det Brynhild og Thomas Petterson som stod for jobben. Tidtakere var Dag Olav Høgvold og meg selv.
En smilende Mette Kalve var ansvarlig i sekretariatet. En fantastisk resurs for Tønsberg friidrettsklubb. Nina Skovly på ‘besøk’ i sekretariatet etter å ha ‘punsjet’ resultater.
En takk til styreleder i Vestfold friidrettskrets, Per Espen Fjeld, som delte ut medaljer.
Glade stafettjenter fra Tønsberg friidrettsklubb (gull og bronse) på 1000 meter stafett. Medaljeutdeler Per Espen Fjeld; styreleder Vestfold friidrettskrets. (Foto VFIK).

Det er stengt for kommentarer.