Nina Skovly tok den vanskelige oppgaven

Veteranserien for 2020-sesongen er i sin avsluttende fase (avsluttes 31.12). Ved å se på klubbens score i KV-veteranserien, eller enda enklere hvilke øvelser man ikke har noen score i, kan man danne seg et bilde av hvilke øvelser som er ‘lette’ og ‘vanskelige’. Kategorien ‘løp 2’ er vanskelig å finne frivillige til å ta.

Nina Skovly gjør sine siste forberedelser til 800 meter. Grete Rivenes, som har mange resultater på veteranlaget, trenger ‘løp 2’-detagere. I bakgrunnen ser vi Arne Ueland.

Nina Skovly (KV50) liker å løpe langt, og kanskje er 800 meter i korteste laget! Den første runden ble passert på 1.37,8. Den neste runden ble løpt på 1.39,9. Sluttiden ble dermed 3.17,7. Dette gir 265 poeng i pluss til veteranlaget.

Nina har løpt 800 meter, og ser ut til å trives på Greveskogen. Vi håper det ble flere, og lengre, distanser på henne utover veteransesongen.

Det er stengt for kommentarer.