Klarer TFIK-kvinnene opprykk i lagserien?

Det gjenstår kun dager igjen av årets Lagserie, som avsluttes 31. oktober. Den siste oppdateringen fra friidrettsforbundet viser at TFIK-kvinnene ligger på syvendeplass i tredjedivisjon. Og, det er det fire beste lagene som rykker opp.

Status på 20. oktober

Sist lørdag fikk TFIK-kvinnene to viktige noteringer; begge av Mari H. Skyvang.

I høyde hoppet hun 1,30 meter, og overtar dermed plassen til Henritte Kjærås (med sine 1,21 meter). Mari får 418 poeng for sitt hopp. Klubbens poengsum øker dermed med 103 poeng.

Mari støtte også kule (KS 4,0 kg). Hennes lengste kulestøt ble 8,59 meter. Dette gir fine 480 poeng basert på nasjonal poengtabell for KS. Og, i og med at klubben manglet en obligatorisk øvelse, ble dette 480 poeng rett inn på ‘konto’.

Da blir det spennende å se om TFIK-kvinnene kan avansere opp til minst fjerdeplass i denne Lagserie-divisjonen. Dette vil i så fall gi opprykk, hvilket vil være et flott punktum på årets Lagseriesesong!

Det er stengt for kommentarer.