Kristinaløpet 2015

I mosjonistenes tegn og med liv og lyst

bryggelangs i Tønsberg siden 1981

Krløpet Kristinaløpets historie finner du mer om her

SKAL DU VÆRE MED I ET AV NORGES FLOTTESTE MOSJONSLØP I 2015? (02.12)

Nå er det åpnet for påmelding 2015, det er bare å melde seg på, følg linken her.
OG NB: glem ikke at vi har satt et tak på 1500 deltakere på 5 km i 2015.

STOOOOR PÅMELDING (20.05)

Det er allerede over 600 påmeldte til årets Kristinaløp – løp nr. 35 -og det er en god del mer på denne tiden enn det som er vanlig. Vi skriver 39 dager igjen nå. Flere bedrifter og lag melder sin ankomst. De med flest deltakere skal altså kjempe om den gedigne Kristinapokalen, mens resten av de med 10 deltakere eller mer er med på trekningen om ekstra gavepremier til deltakerne sine.

EN HYGGELIG KVELD PÅ QUALITY HOTELL KLUBBEN? (20.05)

Fra Quality Hotell Klubben har Kristinaløpet fått et flott tilbud som deltakerne kan benytte seg av. Hør bare: 1 overnatting i store og lyse hotellrom + 1 solid, norsk frokostbuffet med økologiske alternativer + 3 retters middag i restaurant Fryd for kr. 1.109 pr. person i enkeltrom eller kr. 797 pr. person i dobbeltrom. Meny uten overnatting kr. 395.

Et flott tilbud som laget kan benytte seg av enten 26.-27. eller 27.-28. juni. Da blir det en hyggelig weekend i byen etter løpet (som jo heldigvis e3r tilbake på lørdagsmodus igjen …) Du kan melde deg på tlf. 33359700.

Og menyen? Den består av: Forrett: Toast Skagen – Hovedrett: Ytrefilet av okse med stekte grønnsaker og peppersaus eller dampet laks med Sandefjordsmør og agusrksalat – Dessert: hjemmelaget is med friske bær.

TRAFIKKAVVIKLING OG PAKERING (20.05)

Det pleier å være stor trafikk under Kristinaløpet. Litt senere vil vi legge inn et kart på hjemmesida hvor anbefalt kjøring mens løpet pågår, tegnes inn. Dessuten en oversiskt over aktuelle P-plasser i byen.

MER OM LAG OG BEDRIFTER (20.03)                                                                                I tillegg til den gedigne lagpokalen så vil det også bli trukket ut ekstrapremier til et lag med over 10 deltakere i mål. Det vanker flotte Kristinaløpshåndklær til det vinnende laget.

DET ER 100 DAGER IGJEN! (20.03)                                                                   Kristinaløpet passerer snart 300 deltakere. Er du igang med forberedelsene dine? Har laget ditt tenkt å melde seg på? Det har i alle fall Norsk Anlegg. De har en suveren ledelse i kampen om den gedigne pokalen så langt. Men fortvil ikke, det blir flere påskjønnelser til lag med mange påmeldte.

NÅ ER PÅMELDINGEN SKIKKELIG I GANG (14.01)
- og de «gamle» traverne Frode Berg og Per Jacobsen var de første som sikret seg plass, ikke så rart de har vært med alle ganger!
I fjor var det noen få av de påmeldte som av uheldige omstendigheter kom for sent til starten. Disse kan melde seg direkte til sekretariatet så skal vi legge dem inn i systemet. Send mail til ke.stor@online.no.

HAR DU MELDT DEG PÅ I TRIMKLASSEN? (14.01)
Vær obs på at du da ikke får registrert din tid! Ønsker du tid registrert så må du melde deg på i en av de vanlige klassene. Send mail med dine aktuelle data til ke.stor@online.no hvis du ønsker å endre påmeldingen din!

KRISTINALØPET ER TILBAKE PÅ LØRDAGSMODUS – LØRDAG 27. JUNI 2015 (02.12)
Vi venter igjen en kraftig økning i deltakerantallet.
Fjorårets vellykkede fellesstart på 5 km gjentas.
MEN for sikkerhets skyld: vi må sette et tak på 1500 5km-løpere. Det betyr at det er de 1500 første påmeldte som får delta. Så her er det bare å være rask på labben og sikre seg en av de 1500 plassene. Ingen grunn til å nøle.

JULEGAVE I ÅR? (02.12)
Vil du gi bort en start i Kristinaløpet 2015 i julegave – eller en annen gave?
Når du er inne i påmeldingssiden så trykker du på menyen «kjøp gavekort». Da får du en gavekode som integreres i et gavebrev som du kan laste ned. Den som får gaven kan bruke denne koden til å fullføre påmeldingen (dette for å være sikker på at vi får de riktige data registrert på løperen).

KRISTINALØPETS LAGPOKAL (02.12)
I 2014 var det close race om den fine pokalen. Hesnes B.I.L. gikk til slutt seirende ut og de har pokalen stående på kontoret ute i Tenvik.

Det er behov for litt tydeligere retningslinjer for det å vinne pokalen og her kommer de:

  1. Pokalen kan vinnes av et idrettslag, en bedrift eller en forening nemlig
  2. den som har flest registrerte deltakere i mål. Både 5 og 10 km teller sammen
  3. Men det er kun deltakere som er påmeldt via det elektroniske påmeldingssystemet EQT innen fristens utløp (dvs. 20. juni 2015) som teller
  4. Påmelding må skje gjennom EN kontaktperson i bedriften/laget (hvilket betyr at arrangøren således kun har en faktura-adresse å forholde seg til).

Med dette regelverket så skal det være forholdsvis greit snarlig å peke ut en vinner av pokalen.


KRISTINALØPETS HISTORIE OG SPESIELLE ATMOSFÆRE
(02.12)
Kristinaløpet har blitt arrangert hvert år siden 1981 med ti-tusener av deltakere over målstreken.  Mange har opplevd den spesielle atmosfæren rundt løpet, det gjelder både Ola og Kari og det gjelder f.eks. bokseren Ingemar Johansson, skiløperen Oddvar Brå, løperdronningene Ingrid Kristiansen og Grete Waitz, sangeren Per Asplin (som stadig måtte stoppe opp litt og prate med kjente).
Det finnes for øvrig også mange flotte stemningsrapporter fra de senere årene på private blogger. Slå opp på Google på Kristinaløpet og scroll deg nedover så finner du flere slike morsomme beretninger og bilder som beskriver Kristinaløpets atmosfære på en glimrende måte.
Det hersker ingen tvil om at Kristinaløpet alltid har vært noe for seg selv, så: vil du oppleve det selv, så ….

 


Legg igjen en kommentar