Kristinaløpet 2016

I mosjonistenes tegn og med liv og lyst

bryggelangs i Tønsberg siden 1981

Krløpet  

Det er åpnet for påmelding. Klikk her for å åpne nytt vindu for påmelding til Kristinaløpet 2016.

EN MÅNED IGJEN(24.05.16)
Det nærmer seg Kristinaløp nr. 36 og påmeldingene siger jevnt og trutt inn, akkurat nå går det mot 400. Morsomt er det å registrere at løpet tydeligvis også er kjent utenfor landets grenser – det har kommet påmeldinger fra Storbritannia! Og gjengen med alle 35 løp, se de gir seg aldri! Morsomt er det også å se at løpere som var med på 90-tallet har væknet opp igkjen nå.

LITT MER OM LAGPREMIERING OG ANNEN PREMIERING(24.05.16)
* Beste kvinne og beste mann i begge løyper får en egen pokal med gravering.

* Beste løper i hhv M og K 17-29år 5km får et flott Seiko-ur.

* De tre idrettslag som har flest deltakere registrert over mål får hhv kr. 10′, kr. 5′ og kr. 2′.

* Trøye med trykk til deltakerne med 35 gg deltakelse (gjelder også 2015).

* Blant familier (kjernefamilien) med 4 deltakere eller fler blir det trukket ut en ekstragevinst.

* Den store vandrepokalen kan vinnes av et idrettslag, en bedrift eller en forening, nemlig den som har flest registrerte deltakere i mål. Både 5 og 10km teller sammen. Det r kun deltakere som er påmeldt via det elektroniske påmeldingssystemet EQT innen fristens utløp(18.06.16) som teller Påmelding må skje gjennom en kontaktperson i bedriften/laget (hvilket betyr at arrangøren kun har en faktura-adresse å forholde seg til). Men bedriften kan likevel melde på i flere omganger, men vær nøye med hvordan laget/bedriften skrives.

LURER DU ? (02.04.16)
Jo da, vi er i full gang med detaljer for årets Kristinaløp, det 36. i rekken. Over 100 har allerede funnet fram og meldt seg på. De har satt av lørdag 25. juni – da braker det løs. Vi følger lesten fra 2015 med hensyn til løype og startprosedyrer. Du finner litt mer info under de enkelte menyene. Lurer du på om formen er god nok? I så fall vet vi at flere av treningssentrene har gode tilbud til dem som ønsker å komme i form til Kristinaløpet. Du kan også finne et enkelt treningsprogram som du kan bruke selv under menyen «info til løperne».

LAGPREMIER (02.04.16)
Den gedigne vandrepokalen står på plass også i år, den må vinnes fire ganger for å bli til odel og eie ….. Reglene her er de samme som for 2015. Det arbeides ellers med å utvide lagpremiering noe. Kanskje blir noen utfordret spesielt, så følg med.

FRISKIS OG SVETTIS ER PÅ PLASS IGJEN(24.05.16)
I flere år nå så har Friskis og Svettis velvilligst stilt opp og tatt løperne med på oppvarming i paken og på torvet før start. Det skjer i år også, Friskis og Svettis er på plass som valig. Det er lurt å være varm og godt uttøyud før start …

Kristinaløpets historie finner du mer om her

 

 


Legg igjen en kommentar