Kristinaløpet 2018

KRISTINALØPET – for 38. gang!
i mosjonistenes tegn med liv og lyst
bryggelangs i Tønsberg siden 1981

RESULTATER: Klikk her.

LØPSDATO: Lørdag 30. juni 2018.

PÅMELDING: Gå til påmelding av Kristinaløpet 2018

Følg også får Facebook-side hvor informasjon legges ut fortløpende.

Distanser: 10 km – start kl 16  og 5 km  – start kl 17.30.

FOR BARNA
Barnas Kristinaløp er alltid populært, vi venter både 3- og 400 nedover Storgata fra Torvet og til Gunnarsbø hvor det vanker både medalje og drikke. Det blir nok mange barn både på beina og i barnevogn – og kanskje noen som leier besteforeldre også? Man kan også få kjøpt T-skjorte for 75 kr.

PÅMELDINGSFRISTEN NÆRMER SEG

Påmeldingsfristen for årets løp er lørdag 23. juni kl. 23.59. Du har altså ennå et par dager på deg til å være med i folkefesten langs bryggene. Så langt er det om lag 600 som har bestemt seg, det samme som i fjor. De betyr at det ligger an til å bli liv og røre lørdag 30. juni.

STARTNUMMER KAN HENTES FREDAG 29. JUNI

Det kan skje på Olympiasport ved Jarlsberg travbane mellom kl. 10 – 18.

 NØDVENDIG LØYPEJUSTERING I ÅR (20.06)

At det er gravearbeider i Tønsberg er ikke noe nytt. Så også i år, men denne gang er det av en slik art og varighet at vi må justere løypa litt. Det er stengt i Anders Madsens gate, derfor tar løypa opp ved Torvet og går videre opp Torvgt., ned Fayesgt., tvers over Farmannstorget, opp Håkon Gamlesgt. til Hertug Guttormsgt. Løypa er godt merket og den er nøyaktig like lang som i fjor. Endringen er godkjent av politi og vegvesen.

HVEM VIL HA KR 5000? (20.06)

Er du med i en bedrift, forening, vennegjeng  e.l. som før fristen har påmeldt og får med 10 deltakere over målstreken, ja da kan du være med i trekning av kr. 5000. Så langt er det ikke mange bedrifter med det antallet – og det er ennå noen dager til påmeldingsfristen løper ut ….

 POKAL TIL TRENINGSSENTRA (20.06)

Det ser ikke ut til å bli særlig kamp om denne pokalen i år, LEVEL har trent hardt og regner nok med å stikke av med pokalen.

IDRETTSLAG (20.06)

Idrettslag som er medlem av Norges Idrettsforbund skal kjempe om tre sjekker (kr. 10’, kr. 5’, kr. 2’), men også her er det svært så få som har meldt på 10 deltakere – enn så lenge ….

Den trofaste Tjøme Løpeklubb ligger dog som vanlig veldig godt an.

ET FLOTT SEIKOUR

Skal trekkes på startnummerne. Blir det du som vinner det?

PREMIERING ELLERS (20.06)

Ellers er premieringen som vanlig:

  • Sjekk kr. 1000 til beste kvinnelige og beste mannlige løper på begge distanser
  • Kristinameldaljer til alle
  • Klassevinnerkrus til klassevinnerne
  • Merker/plaketter for hvert gjennomført 5. løp

 TRIM ER FOLKEHELSE (20.06)

Vi har utfordret kommunene våre til å gå i bresjen og vise at litt trim er et viktig element for folkehelse. Men så langt er det bare Tønsberg kommune som har respondert med ordføreren i spissen. Vi håper virkelig at både Færder og Re kan gi Tønsberg litt kamp og vise at de også setter folkehelse høyt – det er ennå ikke for sent å melde seg på …

19 AV 23 (20.06)

Tenk at det i 2017 var hele 23 løpere som har fullført alle 37 Kristinaløp. Fantastisk!

Så langt har 19 av disse meldt sin ankomst. Også de lokale fjorårsvinnerne Ole Petter Fjeld og Jonatan Andersen Vedvik skal i ilden. I år skal de kjempe mot en annen lokal kandidat, nemlig en tidligere vinner ved navn Eirik Mysen. Blir det en av friidrettsgutta, eller blir det skiløperen som stikker av med seieren?

VIL DU VÆRE MED I TREKNINGEN AV KR. 5000? 

Det er i år mulighet for lag, bedrifter, foreninger, vennegjenger til å være med i trekningen av kr. 5.000, dersom de er flere enn 10 påmeldte innen fristens utløp som kommer til mål.

EGEN POKAL FOR TRENINGSSENTRENE 
Treningssentrene stiller ofte med en fordel i kampen om vandrepokalen for flest deltakere. TFIK har derfor funnet ut at det settes opp en egen pokal for treningssentra. Den kan man vinne for hvert år. Da blir kanskje kampen om den store vandrepokalen litt mer rettferdig for de øvrige bedrifter?


Legg igjen en kommentar