Kristinaløpet 2017

KRISTINALØPET
i mosjonistenes tegn med liv og lyst
bryggelangs i Tønsberg siden 1981

HENTE STARTNUMMER? (29.06)
Det kan skje på Olympiasport ved Jarlsberg travbane i morgen fredag (30.6) fra kl. 10 – 18. Da kan du spare litt tid på løpsdagen. Annen informasjon til løperne»

NÅ BLIR DET MANGE (29.06)
Så langt er det like mange som i fjor og det er vi fornøyd med. Det betyr godt over 1000 rundt om i løypa. Værgudene er stadig litt uenige med seg selv, men akkurat nå skal det bli bra… Lurer du fortsatt på om du skal være med? Du har mulighet til å melde på inntil 1 time før starten går.

MANGE BARN? (29.06)
Barnas Kristinaløp er alltid populært, vi venter både 3- og 400 nedover Storgata fra Torvet og til Gunnarsbø hvor det vanker både medalje og drikke. Det blir nok mange barn både på beina og i barnevogn – og kanskje noen som leier besteforeldre også?

LAGPREMIER (29.06)
Her ligger Norsk Analyse, LEVEL, Ship&Fly, Tjøme Løpeklubb, Oseberg skilag godt an – for å nevne noen.

PÅMELDINGSFRIST I DAG – LØRDAG 24. JUNI KL. 23.59
I dag løper påmeldingsfristen ut – dersom du skal unngå et tillegg på kr. 100. Dessuten er det frist for å få med deltakere som kan telle med i kampen om pokaler og sjekker – for laget ditt. Du finner mer om dette nedenfor. Det er nå straks 800 påmeldte og det er faktisk litt mer enn på samme tid i fjor. Det kan tyde på at det kan bli både 1200 og 1300 Kristinaløpere, i tillegg de de flere hundre barna.

HVEM? (29.06)
Hele 22 av de 24 som har vært med i alle de 36 løpene er meldt til sitt 37. løp! Et par skal også runde 35, mens hele 47 kommer for 5. gang og skal hente den fine bronseknappen.

PÅMELDINGER AJOUR – LIKT SOM FJORÅRET (22.06)
Det nærmer seg fristen for påmelding. Dvs at de lag og bedrifter som ønsker å kjempe om pokaler og sjekker må skynde seg å melde på. Pokalen for treningssentrene ser det ut til at Levvel skal sikre seg, de ligger et godt stykke foran. Så langt er det bare to bedrifter som kan kjempe om den store vandrepokalen samt bli med i trekningen om kr. 5′, nemlig Norsk Analyse og Ship & Fly. VPI og Sandås bygg mangler noen for å kunne være med i trekningen. De tre sjekkene til idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund er det så langt kun Tjøme løpeklubb som kan kjempe om! Lag som Oseberg Skilag og Tønsberg Triathlonklubb mangler ennå noen påmeldte for å komme over «sperregrensen»!

LITT INFO Å LESE PÅ – SE NEDENFOR …(19.06)
12 dager igjen – 5 dager til fristen

DET NÆRMER SEG! (19.06)
Har du meldt deg på? Fristen for påmelding er 24. juni, hvis du skal slippe ekstrakontingenten for etteranmelding. Pr. i dag så er påmeldingen omtrent som i fjor, det betyr at det fortsatt er plass til flere.Av de 24 løperne som har løpt alle de tidligere 36(!) Kristinaløpene så har så langt 16 meldt seg. Men vi har flere ”gamle” travere, noen ligger i vannskorpa for å nå målet om 35 løp – og noen har tradisjon for å komme ”hjem” på et hyggelig sommerbesøk, ofte langveisfra. De lengste så langt: fra USA!

TRIGGER DET POLITIKERNE VÅRE? (19.06)
Kristinaløpet er et mosjonsløp, det har i alle år fått folk ut for å trimme litt, dvs at vi regner det som litt av et folkehelseprosjekt.

Folkehelse ja, og vi regner absolutt med at det er noe som politikerne våre er opptatt av. Men hvor er disse? Så langt er de vanskelig å finne på deltakerlista, er det valgkampen som tar all tid?

Kanskje de ansatte i Tønsberg kommune skal forsvare kommunens ære? Hvor er Nøtterøy kommune og hvor er Tjøme kommune, for ikke å si Re? Kristinaløpet gir en utmerket mulighet til å bli bedre kjent før man slår kommunene sammen ….

VIL DU VÆRE MED I TREKNINGEEN AV KR. 5000? (19.06)
Det er i år mulighet for lag, bedrifter, foreninger, vennegjenger til å være med i trekningen av kr. 5.000, dersom de er flere enn 10 påmeldte innen fristens utløp som kommer til mål. Så langt er det liten kamp her, så hvis du ønsker at bedriften din skal være med i denne trekningen, så er det bare å snu seg rundt å melde på! Det er for øvrig flere bedrifter som ”ligger tett oppunder” de 10.

EGEN POKAL FOR TRENINGSSENTRENE (19.06)
Treningssentrene stiller ofte med en fordel i kampen om vandrepokalen for flest deltakere. TFIK har derfor funnet ut at det settes opp en egen pokal for treningssentra. Den kan man vinne for hvert år. Da blir kanskje kampen om den store vandrepokalen litt mer rettferdig for de øvrige bedrifter?

TFIK I SIGET (19.06)
TFIK har så langt i år gjort stor lykke på langsdistansene på bane, det er en ivrig gruppe unge talenter som hver mandag stiller på Greveskogen for å trene. Her er alle velkommen, også du! De fleste av gutta, som allerede hevder seg i Norgestoppen, stiller selvsagt også i Kristinaløpet. Så vil du enten se dem, eller kjempe med dem, så er det bare å komme ….

HVEM ER MED? (19.06)
Treningssentra (egen pokal): her er Active, Stamina og Level med. Den siste er i teten.

Idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund (kr. 10’ – kr. 5’ – kr. 2’). Tjøme Løpeklubb har igjen satset, mens Oseberg skilag ennå mangler noen. Med 3 pengepremier så er alle muligheter fortsatt åpne!

Foreninger, lag, bedrifter etc.:  Vandrepokal + trekning kr. 5’: Ikke uventet så har Norsk Analyse igjen satset, men her ligger vel flere i vannskorpa. Flere mangler bare noen få på å komme opp i 10, f.eks. VPI, Sandås Bygg, DEIF, Creo m.fl.

Fristen er som kjent 24. juni – vi ses!

62 DAGER IGJEN (29.04)
Har du begynt å tenke på årets løp?
Det er mange som allerede har meldt seg, også blant de utrolig spreke som har vært med alle de 36. tidligere gangene. Det er ikke noe å lure på, sett av 1. juli og meld deg på!

PREMIERING (29.04)
Årets premiering følger stort sett det tradisjonelle, men med litt smånytt, se her:
– Kristinamedaljer tll alle som fullfører
– Kristinakrus til klassevinnerne
– Sjekk kr. 1.000 til beste tid på hhv 5km og 10km, både for kvinner og menn
– Vandrepokal til det lag, bedrift, forening som har flest deltakere over målstreken – av de som ble påmeldt innen fristens utløp 24. juni.
– Sjekk hhv kr. 10.000, kr. 5.000 og kr. 2.000 til de idrettslag (medlem av Norges Idrettsforbund) som har flest deltakere over målstreken – av de som ble påmeldt innen fristens utløp 24. juni
– Trekning av sjekk kr. 5.000 blant de lag, bedrifter, foreninger som har meldt på 10 eller flere deltakere, og som har kommet i mål
– Markering av deltakelse for hvert gjennomførte 5. år, dvs. 5-10-15-20-25-30-35

Link til påmelding her


Legg igjen en kommentar