Distriktskampen: Bra innsats fra TFIK med fire klasseseire og beste norske enkeltresultat

Vestfold-troppen kjempet om poeng i konkurranse med distriktene Oslo, Akershus, samt de tre svenske distriktene Bohusdals Län, Västra Götaland og Värmland. Akershus vant i år igjen, som de de også gjorde de fem foregående årene. Vestfold oppnådde tilsammen 378,5 poeng.

Sebastian Berntsen (G15) deltok i tre øvelser, og tok hjem tre seire til Vestfold. 60 meter ble vunnet på 7,45 sekunder (dette er nest raskeste 60 meter han har løpt innendørs/7,34 i november i fjor)). Tidsskjema var slik at deretter var det rett bort til lengdegropa. Han vant med en relativ moderat lengde 5,95 meter. Sebastian gjorde kun fire hopp. 200 meter vant han på 23,97 sekunder. Dette er den raskeste 200 meter Sebastian har løpt innendørs (24,23 fra februar 2019).

Sebastian forteller at han ikke var helt i toppform denne dagen. Han var dessverre ikke alene om dette. Flere i troppen fra TFIK hadde feber, og oppkast. Sebastian forteller at var mest fornøyd med sin 60 meter, og 200 meteren satt også bra!

Sebastian Berntsen med 3 klasseseire av tre mulige; symbolisert med en rose for hver klasseseier. Gratulerer med flotte roser.

Kristoffer Solberg (G17) deltok i to individuelle øvelser. Det ble andreplass i distriktskampen på 60 meter med det supre resultatet 7,26 sekunder. Dette var nok en gang en solid personlig rekord.

Kristoffer Solberg på 60 meter inn til solid pers med tiden 7,26 sekunder.

Arrangøren hadde tatt i bruk et nytt resultatsystem; OpenTrack. Alle resultater fra distriktskampen ble innbyrdes aldersrangert basert på omregning av seniorverdensbeste pr 2010-sesongen.

Kristoffer oppnådde distriktskampens fjerde beste resultat med 7,26 sekunder på sin 60 meter. Resultatet ble vurdert til 88,02 % som senior, og vurdert opp mot verdensresultatet 6,38 sekunder. Og, dette resultatet (88,02 %) var det beste resultatet fra de norske distriktene (Oslo, Akershus og Vestfold). Med andre ord; et superløp med super innsats og super intensitet.

Kristoffer Solberg med distriktskampens beste norske resultat. Med 7,26 sekunder ble det solid pers fra 7,31 sekunder satt for en uke siden, og 7,37 fra nov 2019.

Kristoffer fikk revansje på sin 200 meter over svenskene, og vant denne i en tett duell. Han løp 200 meter fra bane 5 og krappe svinger på kjempefine 22,93 sekunder. Dette er en senkning av personlig bestenotering med 1/2 sekund.

Kristoffer Solberg med fortjent seier på 200 meter med flotte 22,93 sekunder.

Øystein Hytten (G16) konkurrerte i G17-klassen for første gang med 5 kg kule. I tredje omgang støtte Øystein kula 14,14 meter. Dette holdt til en tredjeplass i denne 2-årsklassen. 14,14 meter er et sterkt «åpningsresultat» med 5 kg kula. Personbeste med 4 kg er 15,31 meter.

Claudia Foss (J15) ble slått av tre svenske jenter på 60 meter, og ble beste norske i distriktskampen. Hun kom i mål med tiden 8,01 sekunder.

 

Resultater fra distriktskampen kan leses her:

2020_distriktskampen Resulater

Jeg har publisert noen videoer fra distriktskampen på klubbens Facebook-side.

https://www.facebook.com/groups/456157634439881/?ref=bookmarks

 

Det er stengt for kommentarer.