Distriktskampen: Bra innsats fra TFIK med klasseseire

Vestfold-troppen kjempet om poeng i konkurranse med distriktene Oslo, Akershus, samt de tre svenske distriktene Bohusdals Län, Västra Götaland og Värmland. Akershus vant i år igjen, som de de også gjorde de fem foregående årene. Vestfold oppnådde tilsammen 378,5 poeng.

Sebastian Berntsen (G15) deltok i tre øvelser, og tok hjem tre seire til Vestfold. 60 meter ble vunnet på 7,45 sekunder (dette er nest raskeste 60 meter han har løpt innendørs/7,34 i november i fjor)). Tidsskjema var slik at deretter var det rett bort til lengdegropa. Han vant med en relativ moderat lengde 5,95 meter. Sebastian gjorde kun fire hopp. 200 meter vant han på 23,97 sekunder. Dette er den raskeste 200 meter Sebastian har løpt innendørs (24,23 fra februar 2019).

Sebastian forteller at han ikke var helt i toppform denne dagen. Han var dessverre ikke alene om dette. Flere i troppen fra TFIK hadde feber, og oppkast. Sebastian forteller at var mest fornøyd med sin 60 meter, og 200 meteren satt også bra!

Sebastian Berntsen med 3 klasseseire av tre mulige; symbolisert med en rose for hver klasseseier. Gratulerer med flotte roser.

Øystein Hytten (G16) konkurrerte i G17-klassen for første gang med 5 kg kule. I tredje omgang støtte Øystein kula 14,14 meter. Dette holdt til en tredjeplass i denne 2-årsklassen. 14,14 meter er et sterkt «åpningsresultat» med 5 kg kula. Personbeste med 4 kg er 15,31 meter.

Claudia Foss (J15) ble slått av tre svenske jenter på 60 meter, og ble beste norske i distriktskampen. Hun kom i mål med tiden 8,01 sekunder.

Resultater fra distriktskampen kan leses her:

2020_distriktskampen Resulater

Jeg har publisert noen videoer fra distriktskampen på klubbens Facebook-side.

https://www.facebook.com/groups/456157634439881/?ref=bookmarks

 

Det er stengt for kommentarer.