Jonatan Vedvik; MJr-laggull i Nordisk terrengløp

Jonatan Vedvik var på gullaget i klassen MJr i Nordisk mesterskap i terrengløp. Det nordiske mesterskapet i terrengløp ble arrangert i islandske Reykjavik. De fire beste på hvert nasjonslag telte i nasjonskampen. Det norske MJr-laget scoret 17 poeng, og slo det svenske MJr-laget med ett poeng.

Jonatan Vedvik løp inn til syvende plass (individuelt) i Nordisk mesterskap i terrengløp. Jonatan gjorde et fint løp i debuten 31 sekunder bak vinneren.

Det var Jonatan som tok kommandoen fra start og ledet an første runde.  De tre andre på det norske laget lå innenfor sekundet bak Vedvik. Ved passering to runder, og da halvveis i juniorklassen, hadde en annen nordmann tatt teten: Håkon Stavik (som til slutt ble vinner).