Hjalmar Schiøtz: Seriedugnad på ‘høygear’

Hjalmar Schiøtz (MV65) avsluttet sin konkurransesesong på Greveskogen idrettspark i flott novembervær.

TFIK’s herrelag kjemper med sitt førstelag en durabelig ‘fight’ mot andre klubber. TFIK har inntil i år en imponerende ubrutt rekke på 10 seire på rad. Et spørsmål er om TFIK’s herrelag klarer å vinne veteranserien enda en gang? I så måte er Hjalmars bidrag viktig for å nå dette målet.

Som eneste deltager på dagens 5000 meter åpnet Hjalmar i et forrykende tempo. Hjalmar hadde laget et skjema som han skulle sekunderes etter. Og, allerede etter 200 meter lå han 10 sekunder foran sitt eget oppsatt skjema. Og etter 600 meter var han 17 sekunder foran skjema. Etter 5000 meter var han 50 sekunder foran skjema, og ble klokket inn på sluttiden 21:48,9. Resultatet gir 573 poeng etter veteranserietabellen.

Hjalmar Schiøtz avsluttet sin sesong med 5000 meter i ‘høygear’ på Greveskogen idrettspark.

Det er stengt for kommentarer.