Henrik Flåtnes: Kvalifisert til morgendagens trestegfinale i EM U18

I første omgang hoppet Henrik 14,15 meter (vind – 1,0 m/s), Kvalifiseringsgrensen er 14,75 meter (eller de 12 beste) som går til finalen. Foreløpig ligger Henrik et stykke ned på resultatlisten (17 av 23 etter første kvalifiseringsrunde).

I andre kvalifiseringsomgang hoppet Henrik ‘dødt’.. Tordenbyger høres i bakgrunnen …

Henrik kvalifiserte seg i tredje kvalifiseringsomgang med 14,83 meter (vind + 0,9 m/s).

Til norsk friidrett forteller Henrik følgende:
– Ingen ting stemte imidlertid i dag, men jeg fikk karret meg over kvalifiseringsgrensen i det siste hoppet. Jeg var litt nervøs før jeg fikk se resultatet av det siste hoppet. Nå er det tilbake på rommet å fokusere på morgendagen, sa Henrik.

Det er stengt for kommentarer.