Lars Greiff – VM-sølv i spyd

Lars Greiff (klasse MV60) debuterte i verdensmesterskap for veteraner. I år ble mesterskapet arrangert i Perth/Australia.

Her følger noen ord fra Leif:

I kast 5 kampen følte jeg meg litt uheldig (som sikkert de fleste gjør). Kastet en bra bit over 47 meter i oppvarmingen i spyd (lengste jeg kastet noen gang), men fikk nøye meg med 45.20 (17 cm lengre en sølv kastet fra spyd finalen).

I diskos satset jeg friskt å kastet 40 meter med det var 10 cm utenfor sektor. Det er disse marginer som gjør kast 5 kamp så spennende. Er super fornøyd med 7 plass av 20 men det kunde fort ha blitt en 5 plass men da må marginene være på rett side. Så plasseringen var rettferdig.

I kule gikk jeg til final som 11 mann (29 stilte til start) med 11.40 meter. I finalen støtte jeg 11.43 (1 cm fra pers), 11 plass. Ut i fra innsende resultat hadde jeg ikke forventet en finaleplass.

Det er stengt for kommentarer.