Tinestafetten

Tirsdag 7. mai ble den 26. utgaven av TINEstafetten arrangert. TINEstafetten er Norges desidert største ungdomsmønstring med rundt 100.000 påmeldte elever fra 6.- 9. klassetrinn.

Re videregående skole er arrangør for TINEstafetten på Greveskogen idrettspark. Og, for første gang sendte Tønsbergs Blad løpene direkte. Mannskaper var blant annet fra Tønsberg friidrettsklubb for å lose arrangementet vel i havn.

200 lag er påmeldt i klassene fra 6. til 9. trinn. Det er ti deltagere på hvert lag (fire gutter og fire jenter + to reserver). Hver etappe er 200 meter; 1600 meter til sammen. I åpen klasse er det også ti deltagere (uavhengig av klassetrinn og kjønn, samt to reserver).

Også medlemmer av TFIK var å observere på ulike elevlag.

Og, her er tre fotografier tatt av Grete Rivenes:

Det er stengt for kommentarer.