Bendit lekene 2015 5-6.september på Jessheim

Bendit lekene er en landsdelsfinale for de beste 13-14 åringene, og arrangeres samtidig på tre steder i Norge. Det stilles kretslag, og for Tønsberg friidrettsklubb og Vestfold stilte Henrik Flåtnes, Håvard Petterson og Benedicte Brinck i mesterskapet for Østlandet (8 fylker). Både løp og hopp ble sjenert av til dels kraftig motvind.

I gutter 14 år vant Henrik høyde med ny pers på 1,81 m. Han fikk to andre plasser i hhv lengde og tresteg på 5,36 m og 11,51 m. På 200 meter vant Henrik sitt heat, og ble totalt nummer 5 på tiden 26,33 sek.

Håvard fikk en 6 plass på 200 m hekk med 33,47, og en tredje plass i sitt heat på 80 m hekk (som kvalifiserte ham til finalen). Dessverre kunne ikke Håvard løpe den pga en skade i foten. Skaden har plaget han gjennom det meste av sesongen, og nå skal foten få hvile en god stund!

I jenter 14 år hoppet Benedicte 3,92 m i lengde og 1,26 m i høyde.

Flott innsats av alle, til tross for sterk motvind og skader.

På den avsluttende Donald-stafetten (10 x 80 meter) løp Henrik Vestfoldlaget inn til en fin 4.plass.