UM dag 2 formiddag: Nora Øyen UM-bronse i spyd

På mesterskapets andre konkurransedag, er det stor innsats blant klubbens ungdommer.

Først ut i dag var Mathea W. Karlsen (J15) i slegge (3 kg). Hun satte personlig rekord i tredje omgang med 31,24 meter. Hun er dermed blitt stabil på kastlengder over 30 meter. Det holdt akkurat ikke til å bli med til de tre siste finaleomgangene. Det ble niendeplass i protokollen.

Henrik Duncan (G17) var nær ved å sette personlig rekord i dag på 200 meter. I dag løp han distansen på 23,56 sekunder (vind +1,9 m/s). Hans pers fra Greveskogen tidligere i år er 23,45.

Deretter var det klasse J15  for tur. Mathea og Claudia Foss hadde skikkelig medvind i i dag; pluss 3,1 meter per sekund. Tidene de oppnådde i forsøket kan dermed ikke godkjennes som rekorder. Claudia hadde i forsøket flotte 26,01 og var dermed nest raskest av alle. Mathea fikk femteplass i heatet med 27,83 sekunder. Claudia’s pers er 26,40, og Mathea’s pers er 28,32 fra tidligere i sommer.

En som fikk perfekte vindforhold på sin 200 meter var Sebastian Berntsen (G15). Med +2,0 meter per sekund fikk Sebastian sluttiden 22,61 sekunder. Og, det er en senkning av personlig rekord med tre tiendedeler; fra 22,91 til nå 22,61 sekunder. Og, Sebastian hadde klart beste tid i kvalifiseringen.

Nora Øyen (J17) har en konkurranse i årets UM og det er spyd (500 gram). Hun startet med et kast på 39,43 meter. Og dette var tilstrekkelig for å bli med til de tre siste finaleomgangene. Etter fjerde omgang lå Nora på bronseplass. Nora klarte ikke å øke, i de to siste omgangene, men klarte heller ikke konkurrentene. Dermed kan vi gratulere Nora med bronse i UM.

Nora Øyen i spyd (femte omgang)

Nora Øyen har kastet sitt spyd, mens Henrik Duncan og Iver Hytten er supportere.

Det er stengt for kommentarer.