Ungdomsmesterskapet – Dag 1 (formiddag)

Ungdomsmesterskapet, som arrangeres på Jessheim friidrettsstadion (28. til 30. august), ga mange spennende, gode resultater på arrangementets første konkurransedag.

Claudia Maria Hastie Foss J15 hadde beste tid av alle på 100 meter forsøksheat med 12,70 sekunder, og kvalifiserte seg til semifinale. Her var vinden +2,2 meter per sekund.  Mathea Wego Karlsen var i samme heat og kom i mål på 13,77 sekunder. Mathea kvalifiserte seg ikke til semifinale.

Sebastian Berntsen G15 hadde også han beste tid av alle på 100 meter forsøksheat (som fungerer som semifinale) i suveren stil med 11,40 sekunder i motvind -1,7 meter per sekund. Han kvalifiserte seg dermed til finale senere i ettermiddag.

https://liveres.andro.no/results/?competition_id=59&day_id=1

Det er stengt for kommentarer.