UM (dag 1): Jonatan A. Vedvik gullvinner

Årets ungdomsmesterskap arrangeres i Bærum idrettspark. Første dag av mesterskapet startet med gullmedalje til Jonatan A. Vedvik i klassen G20-22 på 1500 meter. Vinnertiden ble sterke 3.56,54. Gratulerer! Han perset med over 16 sekunder i det som var hans første løp på distansen siden 2017.

Det ble tidlig satt fart i finaleheatet. 800 meter ble plassert på gode 2.07. Da var det en trio, med Jonatan på andreplass. Da gikk han opp i tet, og dro videre i hardt tempo.

Jonatan A. Vedvik tar teten på 1500-meter løpet etter 800 meter.

Jonatan Vedvik med seiersgest til publikum, og kontrollerer gullet inn mot mållinjen.

Gullmedaljevinner Jonatan A. Vedvik

Og, det ble ny medalje til Vedvik-familien i dag. Leona (J16) vant sølvmedaljen på 1500 meter med tiden 4.45,92. Leona var ett sekund bak gullmedaljevinner, og hadde neste 20 sekunder ned til bronsen.

Leona A. Vedvik kjemper om gullmedalje, men vant en fin sølvmedalje etter en sterk spurtrunde.

Leona A. Vedvik mottar sølvmedalje for sin 1500 meter

Dagens tredje medalje gikk til Henrik Flåtnes i klassen G18-19 på 60 meter hekk (100 cm/9,14 m). Tiden ble 8,38 sekunder, og dette ble belønnet med bronsemedalje. Dette var ett hundredel fra sølv og seks hundredeler fra gullet.