Seriestevne lørdag 19. oktober

Det er kommet en del «bestillinger» på øvelser for seriestevnet lørdag 19. oktober.

Slegge arrangeres klokken 12:00 (for alle klasser). Tønsberg friidrettsklubb er fremdeles i modus for å forbedre lag-poengsummer i friidrettsforbundets lagserie; både for kvinner og menn. Så, det søkes lange kast i KS-slegge (4 kg) og MS-slegge 7,26 kg.

Fra cirka klokken 13  arrangeres flere andre lagserieøvelser (tidsskjema bestemmes sent fredag kveld). En annen viktig øvelse i lagserien er spyd. Klubben mangler resultat både for KS (600 g) kog MS (800 g), så ethvert spydresultat gir pluss på «konto’n». Også; kan kvinnelaget score i stavhopp (mangler resultat), eller kan herrene forbedre sin poengsum? Lengde og høyde uten tilløp arrangeres. Her gir tabellene normalt gode poeng i kategorien valgfrie øvelser.

Løpsøvelser er også lagserieøvelser; 400 meter står på programmet som en av de obligatoriske øvelsene, mens 3000 meter er en «valgfri» øvelse i lagserien.

Så arrangerer Tønsberg friidrettsklubb «mellomsprint»‘øvelsen 80 meter.

.

 

Det er stengt for kommentarer.