Marit Huflåtten – Nordisk veteranrekord (KV65) i tresteg

Marit Huflåtten (KV65) satte nordisk veteranrekord i tresteg. Hennes nye rekordnotering lyder på 8,60 meter (vind +1,3 meter per sekund). I tillegg til rekordhoppet, som kom i fjerde omgang, så tangerte hun den gamle nordiske rekorden i tredje omgang med 8,53 meter. Og, i fjerde omgang hoppet hun 8,56 meter (+0,9 m/s).

Marit Huflåtten med nordisk veteranrekord i tresteg (her hopper hun lengde).

I lengde var hun så mange ganger tidligere nær ved å sette norsk veteranrekord i lengde. Denne gangen stoppet det på 3,84 meter (1,3 m/s), som er tre cm bak rekorden. I fjerde omgang var hun svært nær rekord, men etter landingen fikk hun litt ubalanse og hoppet ble målt til «bare» 3,78 meter.

Oddvar Viulsrød (MV55) viser god form noen uker før avreise til europamesterskapet for veteranklasser. I lengdeøvelsen ble det «hårfine» overtramp på hopp som nærmer seg 6 meter. I tresteg fikk Oddvar opp 12,12 meter som lengst, men her var vinden litt for sterk (+2,6 m/s) til at resultatet kan brukes i veteranserien etc.

Oddvar Viulsrød (MV55) viser fin hoppform uker før avreise til europamesterskapet for veteraner.

Ellers var det knyttet spenning til hoppformen til Sebastian Berntsen (G14). Det ble 6,14 meter som lengst (+2,2 m/s). Sebastian uttrykker likevel optimisme da hoppgrunnlaget den siste tiden har vært begrenset.

Sebastian Berntsen er blitt en stabil seksmetersmann i lengdehopp. Her lander Sebastian på 6,14 meter.

Klikk på linken for å lese alle resultater:

Seriestevne 2019-08-07 Resultatliste – Komplett

Det ble nedlagt betydelig jobb i sandgropen.

Marcus , Gunnar og Rune sørget for at hoppgropen var av internasjonal klasse

Det er stengt for kommentarer.