Arne Ueland: Nordisk rekord (MV85) på 100 meter

Arne Ueland, som sist lørdag løp sin 100 meter på 16,94 sekunder (vind +1,7 m/s) på Greveskogen idrettspark, satt ikke bare norsk veteranrekord (MV85), men også nordisk veteranrekord. Den tidligere nordiske veteranrekorden hadde svenske Herbert Liedtke med 17,01 sekunder (+0,6 m/s), og var satt år 2001.

Det er bare å gratulere med rekorden, og jakten på nye forbedringer. Arne har visstnok planene klare for neste rekordforsøk. Det kan komme allerede neste måned i forbindelse med Lindboepokalstevne 30. august.

Arne Ueland mottar gratulasjoner fra den faste gjengen på Greveskogen. Fra venstre: Kai Hole, Arne, Gunnar Hansen og Svein Hytten (Foto Rune Øverland)

Det er alltid munter tone blant gjengen. Friidrettshistorier, vitser og annet prat serveres sammen med kaffe og kjeks.

Det er stengt for kommentarer.