Världsungdomsspelen (3 dag): Høyt nivå

Man begynner nesten å bli bortskjemt med pallplasseringer på Världsungdomsspelen. Dag 3 ga sterke resultater etter lange, varme dager i Gøteborg.

Leona Vedvik (J15) løp 2000 meter. Hun løp inn til tiden 6.40,72, og ble nummer åtte totalt (og nummer åtte i sitt heat).

Leona Vedvik blir nummer åtte med 6.40,72.

Leona ligger i hovedfeltet etter ca 1400 meter.

Leona (startnummer 2897) har gitt alt på hennes 2000 meter.

Sebastian Berntsen (G14) deltok på den tredje konkurransedagen i kule(4 kg). Det ble til slutt en åttendeplass med 10,97 meter. Dette holdt akkurat til å komme med til de tre finalerundene. Her er kulestøtserien til Sebastian: 9,59 10,17 10,97 10,33 10,26 og 10,49.

Øystein S. Hytten (G15) kastet diskos (1 kg), fikk opp 40,72 meter som lengst. Dette holdt til en 10. plass. Dette gyldige kastet skjedde i første omgang. Deretter ble det to ugyldige. Det manglet noen centimeter for å å komme blant de åtte beste etter tre omganger. Dermed røyk de tre finalerundene for Øystein.

Mari H. Skyvang (J16) fikk 29,94 meter i diskos (1 kg) i klassen J17. Resultatet plasserte henne på 15. plass. I kule (3 kg) støtte hun 8,97 meter i J16-klassen, og ble nummer 27.

Mathea W. Karlsen (J14) deltok på 300 meter. I finaleheat 4 (av totalt 12) løper hun inn til tiden 45,60. Og, dette plasserer henne på 38. plass.