Hjalmar ordnet biffen!

Svein Hytten, som er primus motor for veteranserien i Tønsberg friidrettsklubb smiler bredt om dagen. En lang konkurransesesong ble fullført i dag med 800 meter for veteranklasser. Dette var et «bestillingsarrangement» for å få den siste brikken på plass.

En strålende fornøyd Svein Hytten sammen med Hjalmar Schøitz som nettopp har løpt 800 meter

Forutsetningen var enkel: Hjalmar Schøitz (MV65) måtte løpe 800 meter raskere enn 3:04. Hvis han klarte dette, ville han nemlig «presse» Pål Skyvang ut av førstelaget og over til andrelaget. Hvis så, kunne Pål’s begge resultater (1500 m og 3000 m) brukes på andrelaget, hvor det før dagens løp manglet to resultater på lange løp.

Og, hvordan gikk det?

Vel, bildet lyver vel ikke! Hjalmar åpnet friskt, og holdt farten helt inn til mål. Sluttiden ble 2:49,67.

Det er stengt for kommentarer.