Tyrvinglekene 2016

En vellykket sosial og sportslig helg er unnagjort. Nærmere 36 Tfik`ere i aksjon. Veldig moro at klubben gjør seg bemerket både i størrelsen på gruppen og gjennom gode prestasjoner. En haug med nye personlige rekorder er knall, spesielt når spontan idrettsglede er hovedingrediensen. Det må også nevnes at utøvere fra klubben klatret på pallen ca 10-15 ganger – kom ut av tellingen – samt at det vokser og gror i de yngre aldersklassene. Vi hadde en god del Tyrvingdebutanter som representerte klubben på en flott måte – og vi hadde utøvere som debuterte fryktløst i øvelser som en ikke finner på så mange andre stevner. Julie, Albertine, Andreas, Anna Linnea, Benjamin, Emil, Eskil, Fredrik, Gabi, Henrik, Håkon, Håvard, Isabel, jennie, Josefine, Mathilde, Kristoffer, Linnea, Lisa, Magnus, Mari, Maria, Martin, Mathea x 2, Max, Nicolai, Nora, Sebastian, Sondre og Øystein. (Om noen er uteglemt gi meg en lyd) Å nevne alle resultater her blir for omfattende så viser derfor til resultatlister for de som måtte være interessert.

Takk til foreldre og trenere som hjalp til, samt Tyrving for et flott arrangement:)

Blinkskudd mottas og legges i galleri om noen har – legger ut noen bilder ved anledning som jeg har/har fått.

Resultater

13410863_10153506957925124_1688032481_o

Andreas i farta

 

Det er stengt for kommentarer.