Oslo Sportslager Tyrvinglekene 10-12 juni

36 Tfik`ere er påmeldt Tyrvinglekene – det er helt strålende! Vi kommer til ha Tfik-flagget lett synlig plassert på tribunen (sannsynligvis på langsiden hvor det er overbygg) – fint om alle samles her når en har anledning. I 03-06 gruppen vil Iver, Anne M og Erik ++ være til stede. Er det noe så spør. Med så mange utøvere kan det være en utfordring å klare å bistå ved alle starter etc – vi får hjelpe hverandre slik at alle som ønsker hjelp, får det. Oslo Sportslager har også utsalg av piggsko til rabatterte priser om noen skulle trenge. Startnumrene hentes enkeltvis når en kommer inn på stadionområdet, avkrysningslister henger på baksiden av stadionbygget – her kommer også resultater. Grunnet stevnets størrelse er det mye mer aktivitet på banen, det er ikke anledning til å oppholde seg på indre bane/heie fra indre bane – bruk tribunen. I tekniske øvelser er det stort sett mulig å se på ved øvelsesstedet – bruk sunn fornuft når det er mye trafikk. Dette blir knall i padden:):):)

All info:Tyrvinglekene 2016

 

Fra Tyrvinglekene inne 2016

Fra Tyrvinglekene inne 2016

Det er stengt for kommentarer.