Øystein Hytten (MS): pers i slegge

På dagens seriestevne, hvor slegge stod på programmet, satte Øystein Hytten (2004) personlig rekord med MS-slegga (7,26 kg). I femte omgang nådde slegga 46,55 meter. For et år kastet han 45,05 meter. I sjette omgang landet slegga på kastsektorlinja, og kastet er da ugyldig. Det landet på ca 47,5 meter.

Øystein Hytten i femte omgang med sitt 46,55 meter med seniorslegge.

I lagserien var det Lars Greiff som hadde det lengste MS-sleggekastet. Øysteins sleggekast ga 706 poeng basert på nasjonal poengtabell for menn. Lars hadde 461 poeng, og dagens seriedugnad ga dermed 245 poeng i økning på totalsummen.

Størst applaus fra de fremmøtte på Greveskogen i dag fikk Fredrik Hytten (2006). Han satser videre for neste sesong. Kvalifiseringskravet for G16 i slegge (5 kg) er 30,00 meter. De fire første omgang ga resulter under UM-kravet. I femte omgang ble kastet målt til 30,14 meter og dermed var UM-kravgrensen passert. Gratulerer.

Fredrik Hytten i sjette omgang. I femte omgang kastet Fredrik 30,14 meter (5 kg); hvilket er lengre enn U16-kravet.

Det er stengt for kommentarer.