Tyrvinglekene (dag 1): Flott start med flere medaljer!

Norges største barne- og ungdomsstevne er Tyrvingelekene. Dette arrangeres helgen 17.-19- september.

(På grunn av defekt internett-modem, blir det begrenset rapportering fra undertegnede i helgen. Med vennlig hilsen Rune Øverland)

Morten Hestnes (G-14) satte personlig rekord i stav-konkurranse med 2,60 meter. Høyden passerte Morten i andre forsøk. Og, resultatet ga en flott andreplass i Tyrvinglekene.

0000X0X0X0XXX
2,002,102,202,302,402,502,602,70
Morten Hestnes sikret seg sølvmedalje og flott premie for sitt stavresultat (Foto Kristin Hestnes)

I klassen J-13 var Anna Aukland nær ved å sette personlig rekord på 1500 meter ved å løpe på tiden 5.13,87. Dette holdt til en sterk seier i denne klassen. Gratulerer. Hennes pers er 5.13,33.

I klassen J-14 1500 meter hadde klubben med tre utøvere. Mia Skarbøvik kom på femteplass med tiden 4.55,99 (pers 4.51,52; Anna Knapstad løp inn til sjetteplass med 4.56,20 (pers 4.51,81), og Malin Galis løp inn til åttendeplass med 5.38,38. Dette er pers. Den tidligere rekorden var på 5.39,46.

En som virkelig satte ny personlig rekord var Jacob Abusdal på 1500 meter i klassen G-14. Han senker sin pers fra 5.45,41 ned til 5.00,66. Han ble nummer 11 i konkurransen.

I klassen lengde J-14 var det to representanter fra klubben. Henriette Kjærås kom på åttendeplass med 4,32 meter som lengst (vind 0,7 m/s). Hun hoppet tre omganger. Tre omganger ble det også på Ingrid Selseth. Med 13.-plass og ett gyldig resultat i første omgang stoppet det på 4,04 meter (vind 1,0 m/s).

Claudia Foss (J-16) fikk tredjeplass i lengde med 4,63 meter som lengst. Hoppet sjette i motvind 1,0 m/s.

Motvind var det også på 200 meteren for Henrik Duncan (G18/19). Tiden ble 23,22 sekunder (vind -1,2 m/s). Men, det ble seier!. Gratulerer.

Henrik Duncan viser stolt frem sitt gull på 200 meter. (Foto Stine Mortensen)

Og, vi kan gratulere Øystein Hytten (G-17) med seier i spyd (700 g). Det ble ny personlig rekord med 49,30 meter. Seiersresultatet kom i sjette omgang. Hans tidligere pers var 48,92 meter.

I klassen J-14 200 meter var det to utøvere fra klubben. Nora Jeppsson kom på tredjeplass i heatet med tiden 31,39 sekunder i motvind 1-6 m/s. Og, hun senket persen med nøyaktig ett sekund. Henriette Kjærås hadde enda sterkere motvind (- 2,1 m/s). Det holdt til andreplass i heat 2 med tiden 28,42 sekunder.

Jacob Abusdal senket sin personlige rekord på 200 meter ved å løpe på 28,84 sekunder. Og motvinden var -1,6 m/s.

I lengde G-14 fikk klubben to medaljevinnere! August Høgvold sikret andreplassen ved å hoppe 5,22 meter (vind -1,9 m/s). Tredjeplass gikk til Jacob Abusdal med 4,91 meter (vind -1,1 m/s). Dette var kun 1 cm bak pers.