Mange personlige rekorder

Nesten alle som deltok fra Tønsberg friidrettsklubb satte flotte personlige rekorder i Per Halle Invitational med innlagt kretsmesterskap for de yngste.

TFIK-jentene satte sitt solide preg på KM 1500 meter for klassen J13-14. Mia Sofie Skarbøvik (J14) debuterte på distansen, og løp inn til gull med tiden 5.02,25. Noen sekunder bak løp Anna Knapstad Dehli (J14) inn til KM-sølv med tiden 5.05,39. Her var det snakk om en senkning av personlig rekord med 40 sekunder! KM-bronse gikk til Anna Aukland (J13) med 5.19,25. Flotte personlige rekorder ble det også på Malin Gallis med 5.39,46 (hadde 6.15,33 tidligere) i spurtduell med Anniken Rosvoll med 5.39,94.

I klassen G13-14 løp Svale Vedvik (G13) inn til sjetteplass med tiden 4.55,77. Han senket dermed sin personlige rekord med snaue to sekunder.

Personlig rekord ble det også for Oliver Vedvik på 800 meter. I Per Halle Invitational fikk Oliver registrert sluttiden 1.55,67. Hans personlige rekord fra i fjor var 1.55,81. Til Tønsbergs blad forteller Oliver at det var en seig start. Når man trener for 1.500 meter, så er 800 meter ganske brutalt og vondt. Men, det var deilig å være i gang med konkurranser sier han til Tønsbergs blad. Han er ærlig på at ut ifra treningen som er lagt ned i vinter hadde han håpet på litt bedre tid. Om Olivers planer for 2021-sesongen forteller Oliver at det blir litt som i fjor, en må ta det som dukker opp – og ofte på litt kort varsel. Så mål for sesongen blir det å forbedre tider, og få en bedre plassering i senior-NM. Han avslutter intervjuet med at løpstidene blir bedre når det er mer overskudd i kroppen.

Leonora Vedvik hadde hard konkurranse i KS 800 meter. Feltet var sterkt, og Leonora måtte løpe «solo» bak. Hun fikk sluttiden 2.14,34 som kun er noen tiendedeler bak personlig rekord fra i fjor (2.14,00).

Resultater fra stevnet finner du innunder menylinken ‘Per Halle Invitational’.